Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Kaksi opiskelijaa. Toinen on selin ja vääntelee konee vipua. Vieressä seisova opiskelija katsoo kameraan ja hymyilee

Kunnossapitoasennus

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto

Teknologiateollisuus tarvitsee osaavaa työvoimaa. Kunnossapitoasennuksen ammattilainen työskentelee itsenäisesti monipuolisissa koneasennus- ja kunnossapitotehtävissä. Hänellä on vahva osaaminen koneiden ja laitteiden asentamisessa, huoltamisessa ja korjaamisessa sekä toimii alansa asiantuntijana eri sidosryhmien kanssa.

Kunnossapitoasennuksen ammattilaisella on valmius toimia automaatio-, sähkö- tai mekaanisessa kunnossapitotehtävissä prosessiteollisuudessa, energiatuotannossa, julkisella sektorilla ja palveluyrityksissä.

Kunnossapitoasennuksen ammattilaisella tulee olla vahva alan ammattitaito ja halu pitää sitä yllä. Muita tärkeitä asioita alalla toimiessa ovat:

  • itsenäinen työote
  • vahva ammattiosaaminen
  • tarkkuus ja huolellisuus
  • kyky hankkia ja sisäistää uutta tietoa
  • sidosryhmätyöskentelytaidot

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinnon tarkoituksena on päivittää ja laajentaa alan ammattiosaamista ja tarjota ammattitaitoa toimia itsenäisesti monipuolisissa koneasennus- ja kunnossapitotehtävissä.

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto (150 osp) muodostuu kolmesta osaamisalasta. Tredussa tarjolla on kunnossapitoasennuksen osaamisala, josta valmistuneet saavat ammattitaidon erilaisten laitteiden ja järjestelmien kokoonpano-, asennus- ja huoltotöihin.

Sinua voisi myös kiinnostaa