Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Kaksi opiskelijaa kävelee ulos palaverista jutellen

Lähiesimiestyö (at)

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimies ohjaa ja suunnittelee oman työryhmän, tiimin, osaston, palveluyksikön tai vastaavan työskentelyä. Lähiesimiehen työssä keskeistä on erilaisten ihmisten valmentaminen ja ohjaaminen, talouden ja lainsäädännöllisten oikeuksien ja velvollisuuksien ymmärrys sekä kehittämisosaaminen. Hyvä lähiesimies ohjaa, valmentaa ja kehittää tiimiään sekä rakentaa hyvinvoivaa työyhteisöä yhdessä henkilöstönsä kanssa.

Lähiesimiestyö on toimialasta riippumatonta. Hän voi toimia päivittäisjohtamisen tehtävissä erilaisissa toimintaympäristöissä lähiesimiehenä tai työryhmän vetäjänä.

Esimiestyössä tärkein ominaisuus on ihmisten ymmärtäminen ja vuorovaikutus. Lähiesimies on myös hyvä kuuntelija, sovittelija, suunnannäyttäjä, motivoija, kehittäjä, tuloksentekijä, organisoija ja päätöksentekijä.

Koulutuksessa saat mm.

  • asiantuntemusta alan toiminnan ja palvelun laadun parantamiseen
  • työkaluja tavoitteelliseen tiimin ja työryhmän ohjaamiseen ja motivointiin
  • vahvistusta esimiestyön viestintään ja vuorovaikutukseen
  • eväitä työhyvinvoinnin tukemiseen ja perehdyttämiseen
  • osaamista kannattavuuden ja tuloksellisuuden ymmärtämiseen sekä työn kehittämiseen
  • tietoa lainsäädännön määräämien oikeuksien ja velvollisuuksien ymmärtämiseen
  • työvälineitä kehittää henkilöstötyötä, asiakkuuksia, kannattavuutta tai suunnitella lähiesimiestyöhön liittyvä kehittämishanke


Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto (150 osp) sopii kaikilla toimialoilla lähiesimiehenä työskenteleville tai uusille esimiehille, päälliköille ja asiantuntijoille, joilla on työryhmä tai tiimi.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto tarjoaa monipuolisen osaamisen esimiestyöstä ja mahdollisuuden verkostoitua eri alojen esimiesten kanssa.

Sinua voisi myös kiinnostaa