Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Opiskelija istuu vanhemman naisen kanssa ja juttelee ja nauraa

TreduRekry – Lähihoitajaksi Tampereen kaupungille oppisopimuksella

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Tredu käynnistää aikuisille suunnatun TreduRekry-koulutuksen Tampereella ja Orivedellä. Koulutuksen lähiopetus järjestetään Tampereella. Koulutus järjestetään yhteistyössä Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen kanssa.

Kyseessä on oppisopimuskoulutus, joten saat opiskella tutkinnon työtä tehden ja olet oikeutettu saamaan palkkaa opintojesi ajalta. Oppisopimuspaikkana on Tampereen kaupungin asumispalvelujen, kotihoidon ja vammaispalvelujen eri yksiköitä Tampereella ja Orivedellä. Valitse koulutukseen haun yhteydessä hakulomakkeelta yksikkö, johon haluat oppisopimusopiskelijaksi. Tavoitteena on, että työllistyt opintojesi jälkeen kyseiseen työpaikkaan. Osaamisalana koulutuksessa on sairaanhoidon ja huolenpidon tai vammaistyön osaamisala riippuen valitsemastasi yksiköstä.

Tämä koulutus tarjoaa sinulle

 • mahdollisuuden opiskella ja tehdä töitä samaan aikaan
 • sosiaali- ja terveysalan vahvan osaamisen
 • mahdollisuuden työllistyä Tampereen kaupungille lähihoitajaksi

Tampereen kaupunki työnantajana tarjoaa laajat työsuhde-edut mm.

 • työmatkatuki joukkoliikenteeseen
 • henkilöstöruokailu; kaupunki maksaa osan henkilöstön aterioista henkilöstöravintoloissa
 • kulttuuri- ja liikuntaseteli (6kk päästä työsuhteen alkamisesta)
 • työterveys (6kk työsuhteen alkamisesta)
 • kaupungin kuntosalien käyttö
 • alennusta yksityisiin palveluihin (esim. joihinkin kuntosaleihin)
 • osaamisen kehittäminen ja erilaiset valmennusohjelmat ja henkilöstökoulutukset
 • työtehtävien monipuolistamista tuetaan tehtäväkierrolla ja mahdollisuuksilla vaihtaa työtehtäviä talon sisällä esim. sisäisten rekrytointien kautta
 • henkilöstö kehittäjänä -palkinto, jonka avulla kannustetaan miettimään, millaisilla työkäytännöillä ja menetelmillä voidaan löytää uusia keinoja parantaa työn tuloksellisuutta sekä työssä jaksamista. Myös muita taloudellisia kannustimia on käytössä
 • henkilöstön huomioiminen merkkipäivinä ja palveluksessa olosta erilaisin vapain ja ansiomerkein
 • hyvinvointialueellee siirtyminen 1.1.2023 vaikuttaa etuihin


Koulutuksessa mukana olevat Tampereen kaupungin yksiköt

Oppisopimuspaikkana on Tampereen kaupungin asumispalvelujen, kotihoidon ja vammaispalvelujen eri yksiköitä Tampereelta ja Orivedeltä.

Kotihoito Keskusta ja etelä

Oletko kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa? Silloin olet etsimämme henkilö Tampereen kaupungin kotihoitoon Eteläiselle (Viinikka, Koivistonkylä) ja Keskusta (Amuri, Pyynikki, Tammela, Kaleva, Kalevanrinne ja Kissanmaa) alueille. Kotihoidossa tehdään moniammatillista yhteistyötä hoitotiimin, asiakkaiden sekä heidän läheistensä kanssa. Asiakkaita tuetaan omannäköiseen elämään ja mahdollistetaan heidän arjessa selviytymistä kotona. Kotona tehtävä hoitotyö on vastuullista, monipuolista ja ihmisläheistä työtä. Saat oppia erilaisia hoitotaitoja, joihin sinut käytännössä perehdytetään. Lisäksi opit etäteknologia ratkaisuja, joiden avulla tuemme asiakkaidemme hoitoa, hyvinvointia ja turvallisuutta kotona. Kotihoidossa työskennellään kahdessa vuorossa, työvuorot suunnitellaan yhteisöllisesti yhdessä työyhteisön kesken. Kotikäynnit voit tehdä asiakkaiden luo kävellen, pyöräillen tai sitten autoa käyttäen. Tervetuloa iloiseen ja työhyvinvointia tukevaan työyhteisöömme.

Kysy lisää: Merja Korpi, merja.korpi@tampere.fi, 050 309 4481

Kotihoito ja asumispalvelut Koillinen ja kaakko

Koillisen ja kaakon palvelualueet tarjoavat opiskelijalle mahdollisuuden laaja-alaiseen oppimiseen kotihoidossa sekä moniammatilliseen tiimityöskentelyyn. Opiskelijana sinulla on mahdollisuus tutustua erilaisiin teknologisiin palveluihin sekä etähoivaan.

Kysy lisää: Riikka Salo, riikka.j.salo@tampere.fi, 040 481 7649, 19.5. alkaen Arja-Liisa Heikkilä, arja-liisa.heikkila@tampere.fi, 040 7591 368

Kotihoito ja asumispalvelut Orivesi

Orivesi, Suomen villasukkapääkaupunki, sijaitsee vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta.
Tarjoamme ikäihmisille kotihoitoa ja ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista, palveluasumista sekä vanhainkotihoitoa eri yksiköissämme Särkänkodissa, Onninkodissa, Toivonkodissa, Einonkodissa, Arvonkodissa ja Muistonkodissa. Vuoden lopussa valmistuu myös uusi Orvokkikujan tehostetun palveluasumisen yksikkö aivan Oriveden keskustaan. Orivedelle pääset Tampereelta myös kätevästi julkisilla liikenneyhteyksillä.Henkilöstörakenteemme on monipuolinen ja meillä on tarjolla hurjan hyvät työyhteisöt, esimiehet ja valloittavat asiakkaat. Meidän arvojamme ovat yksilöllisyys, yhteisöllisyys, inhimillisyys sekä innovatiivisuus ja se näkyy toiminnassamme kattavasti.
Kysy lisää: Anne Paavilainen, anne.paavilainen@tampere.fi, 050 401 2257

Asumispalvelut Keskusta

Keskustan asumispalvelut käsittävät asumispalveluita Koukkuniemen -ja Pohjolankadun alueella. Asumispalvelut käsittävät tehostettua palveluasumista ja vanhainkotihoitoa. Työtä yksiköissämme tehdään kolmessa vuorossa. Asukkaina meillä on ikäihmisiä, jotka terveydentilansa vuoksi, eivät pärjää kotona. Oppisopimuskoulutuksessa saamiasi oppeja voit hyvin soveltaa työssäsi meidän palveluissamme. Opit asioita kuntouttamisesta, ikäihmisen lääkityksestä sekä myös ikäihmisen viimeisten päivien hoidosta, saattohoidosta. Yksikkömme ovat ikäihmisten koteja, kalustettuna ikäihmisten omilla tarvikkeilla ja välineillä. Yksiköissämme on myös viihtyisät yhteiset tilat, joissa ikäihmiset voivat esim. katsella televisiota tai olla mukana joissain ryhmätoiminnoissa. Yksiköissämme olet lähihoitajana tärkeässä osassa, juurikin asukkaan lähellä, häntä auttamassa niissä toimissa, joissa hän ei itse selviä. Yksiköissämme on asukkaita keskimäärin 15.
Kysy lisää: Minna Ruohonen, minna.ruohonen@tampere.fi, 040 1679 609

Asumispalvelut Pispa

Läntinen palvelualue tarjoaa opiskelijalle monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin työympäristöihin ja laaja-alaiseen oppimiseen.Opiskelijana voit kokea koko kirjon ennalta ehkäisevistä palveluista ympärivuorokautiseen hoitoon. Palvelut lähitori - päiväkeskus - kotihoito - tehostettu palveluasuminen.

Kysy lisää: Marjo-Riitta Rikala, marjo-riitta.rikala@tampere.fi, 040 7591 405

Vammaispalvelut

Tampereen kehitysvammaisten avopalvelut tarjoaa opiskelijalle monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin työympäristöihin ja laaja-alaiseen oppimiseen. Opiskelijana pääset näkemään ja kokemaan erilaisen kirjon kehitysvammaisten kanssa työskentelystä kevyestä ohjauksesta ympärivuorokautiseen hoitoon. Opiskelijana voit käyttää myös omia vahvuuksia eri työtehtävissä ja -yksiköissä juuri niin paljon kuin haluat. Palvelut tuettu asuminen, palveluasuminen ja tehostettu palveluasuminen.

Kysy lisää:  Tuula Soukka, tuula.soukka@tampere.fi, 040 660 7190