Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Lapsen ja nuoren suojelu kasvatus- ja ohjaustyössä

ammatillinen lisä- ja täydennyskoulutus

Vahvista osaamistasi lasten ja nuorten suojelussa ja perhetyössä

Nyt sinulla on mahdollisuus vahvistaa osaamistasi lasten ja nuorten suojelussa. Lapsen ja nuoren suojelu kasvatus- ja ohjaustyössä tutkinnon osa tarjoaa mahdollisuuden kehittää osaamistasi esimerkiksi seuraavissa teemoissa: lasten, nuorten ja perheiden erityistilanteiden huomioiminen, päihde- ja mielenterveysongelmien huomioiminen työskentelyssä sekä lastensuojelullisen toiminnan tuntemus. Opit hyödyntämään osaamistasi käytännön työssä ja saat viimeisimmän teoriatiedon huippukouluttajiltamme.

Kenelle

Lapsen ja nuoren suojelu kasvatus- ja ohjaustyössä -koulutus on ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta ja on tarkoitettu alalla työskenteleville. Koulutukseen voivat hakeutua esimerkiksi perhetyössä ja lastensuojelussa sekä kasvatus- ja ohjausalalla työskentelevät henkilöt.

Koulutus alkaa 25.1.2021

Lapsen ja nuoren suojelu kasvatus- ja ohjaustyössä -tutkinnon osan laajuus on 50 osp. Koulutuksessa on 12 lähiopetuspäivää. Opintoihin sisältyy myös oppimiskäyntejä ja oppimistehtäviä. Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan