Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Neljä elintarvikealan opiskelijaa valmistavat pullia

Leipomoteollisuuden kisälli

Leipomoalan ammattitutkinto

Leipomoalan ammattitutkinnon suorittanut voi toimia leipomoissa taikinantekijänä, ylöslyöjänä, paistajana, pakkaajana tai lähettämötyöntekijänä.

Sinulle, jolla on jo työkokemusta sekä työskentelet leipomoalalla tuotannollisissa työtehtävissä. Sinulla on mahdollisesti myös elintarvikealan perustutkinto suoritettuna tai sinulla on vastaavat tiedot ja taidot. Haluat kehittää ja syventää ammattitaitoasi valitsemallasi leipomoalan tuotannon alueella ja suunnittelet etenemistä työurallasi vaativampiin työtehtäviin.

Koulutuksen sisältö

LEIPOMOTEOLLISUUDEN KISÄLLI | 150 OSP

Pakollisina tutkinnon osina opiskellaan (yht. 60 osp):
Elintarviketurvallisuuden hallinta, 30 osp
Käynnissäpito leipomoteollisuudessa, 30 osp

Valinnaisuuteen voit valita työtehtäviesi ja kiinnostuksesi mukaisesti alla olevista sisällöistä toisen osa-alueen (yht. 30 osp):
Taikinan valmistus leipomoteollisuudessa, 30 osp
Massan valmistus leipomoteollisuudessa, 30 osp

Valinnaisuuteen voit valita työtehtäviesi ja kiinnostuksesi mukaisesti alla olevista sisällöistä kaksi osa-aluetta (yht. 60 osp):
Muotoilu leipomoteollisuudessa, 30 osp
Nostatus ja pakastaminen leipomoteollisuudessa, 30 osp
Nostatus ja paistaminen leipomoteollisuudessa, 30 osp
Paistaminen ja viimeistely leipomoteollisuudessa, 30 osp
Pakkaamo- ja lähettämötoiminnot leipomoteollisuudessa, 30 osp
Työpaikkaohjaajana toimiminen, 30 osp

Valinnaisuuteen on mahdollista valita myös tutkinnon osan tämän tutkinnon toisesta tutkintonimikkeestä (30 osp)


Sinua voisi myös kiinnostaa