Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Opiskelija sinisessä kauluspaidassa istuu linja-auton ohjaamossa

Linja-autonkuljettajaksi rekrykoulutuksella

Logistiikan perustutkinto

Oletko haaveillut liikkuvasta asiakaspalvelutyöstä henkilöliikenteen parissa? Mietitkö alanvaihtoa ja linja-autonkuljettajan vastuullinen työ kiinnostaa sinua? Haluatko valmistua ammattiin nopeasti ja työllistyä vakavaraiseen yritykseen? Nappaa nyt eturivin paikka Tampereen seudun henkilöliikenteen kehittämisessä ja hae koulutukseen.

Pirkanmaan Tilausliikenne Oy on perheyritys, joka jatkaa voimakasta kasvuaan ja rekrytoi koulutuksen kautta uusia työntekijöitä. Syksyllä 2021 Pirkanmaan Tilausliikenne Oy kuljettaa asiakkaita turvallisesti ja vastuullisesti jo 75 autolla Tampereen seudun joukkoliikenteessä.

Koulutuksen kautta suoraan työhön. Linja-autonkuljettajan koulutuksen toteuttaa Tredu ja koulutuksessa saat alalla tarvittavat tiedot ja taidot. Ammattitaitoinen linja-autonkuljettaja hallitsee ajoneuvon kuljettamisen, asiakaspalvelun sekä rahdin ja matkatavaran käsittelyn. Koulutuksessa suoritat D-ajokorttiluokan ajokortin, henkilöliikenteen ammattipätevyyden sekä muita ammatillisia opintoja. Koulutukseen kuuluu myös työpaikalla tapahtuvaa osaamisen kehittämistä.

Koulutukseen on jatkuva haku 9.5.2021 saakka ja ensimmäiset opiskelijat aloittavat 29.3.2021. Varmista paikkasi ja hae heti. Koulutuksen kesto määräytyy opiskelijan aikaisemman koulutuksen ja osaamisen perusteella.

Järjestämme koulutuksesta infotilaisuuden verkossa Teamsin välityksellä tiistaina 23.3. klo 17.00 - 18.00. Paikalla on Tredun ja Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:n edustajia kertomassa koulutuksen sisällöistä ja toteutuksesta sekä työskentelystä linja-autonkuljettajan tehtävissä. Lisätietoja ja ilmoittautumislinkin tilaisuuteen löydät täältä.

Linja-autonkuljettaja toimii ihmisläheisessä palveluammatissa, jossa turvallisuudesta huolehtiminen ja asiakaspalvelutaidot ovat olennainen osa työtä. Muita tärkeitä asioita alalla toimiessa ovat:

* vuorovaikutus- ja viestintätaidot
* turvallinen ajotapa
* taloudellisuus
* ajanhallinta
* huolellisuus
* oma-aloitteisuus
* itsenäinen työote