
Majoitus- ja ravitsemisalan esimies
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto
Sujuva esimiestyö on avain henkilöstön työviihtyvyyteen ja liikevaihdon kasvattamiseen. Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön opinnoissa syvennät palautteenanto- ja vuorovaikutustaitojasi, kehittämisosaamistasi, organisointikykyäsi sekä perehdytys- ja ohjaamistaitojasi.
Me Tredussa tuemme oppimistasi esimiestyössä rakentamalla kanssasi tavoitteitasi tukevan osaamisen kehittämisen suunnitelman. Suunnitelman ja laadukkaan opetuksen lisäksi oppimistasi tukevat laadukas opetusmateriaali sekä alan asiantuntijavierailut. Koulutus tarjoaa myös mahdollisuuden vertaisoppimiseen ja kokemusten jakamiseen.
Koulutus sisältää:
- työpaikalla tapahtuvaa oppimista
- opetusta Tredussa tai verkon välityksellä toiveidesi mukaan. Opetuksessa käytämme hybridimallia, eli voit osallistua valintasi mukaan joko etäyhteydellä tai tulla oppimaan paikan päälle.
- henkilökohtaista ohjausta
- laadukasta osaamisen arviointia
- joustava aloitus; voit aloittaa opiskelun sinulle sopivana ajankohtana
- säännölliset Teams -ohjausajat opiskelijoille varmistavat opintojen etenemisen
- työpaikkaohjaajien tukeminen Teams -ohjauksissa
- opetus on suunniteltu ravintola-alan sesonkiajat huomioiden
- yrityskohtaiset koulutuspaketit suunnitellaan yhdessä yritysten kanssa
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön tutkinnon suoritettuasi pystyt työskentelemään vaativissa esimiestehtävissä erilaisissa majoitus- ja ravitsemisliikkeissä, kuten hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa ja liikenneasemien ravintoloissa. Voit toimia myös itsenäisenä majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjänä. Suunnittelet, organisoit ja johdat päivittäisiä työtehtävääsi liittyviä toimintoja pyrkien parhaaseen mahdolliseen asiakastyytyväisyyteen.
Muita tärkeitä asioita alan tehtävissä toimiessa ovat:
- asiakaslähtöisyys
- kokonaisuuden hallinta
- hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot
Majoitus- ja ravitsemisalan erikoisammattitutkinto
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (180 osp) tarjoaa esimiestehtävissä jo toimiville tai niihin siirtyville tiedolliset ja taidolliset edellytykset toimia operatiivisena esimiehenä majoitus- ja ravitsemisalan esimiestehtävissä päivittäisten toimintojen ohjaamisessa, esimiestyössä ja asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitamisessa.