Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Esimies ja ravintola-alan henkilökuntaa

Majoitus- ja ravitsemisalan esimies

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön tutkinnon suoritettuasi työskentelet vaativissa esimiestehtävissä erilaisissa majoitus- ja ravitsemisliikkeissä, kuten hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa ja liikenneasemien ravintoloissa. Voit toimia myös itsenäisenä majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjänä. Suunnittelet, organisoit ja johdat päivittäisiä työtehtävääsi liittyviä toimintoja pyrkien parhaaseen mahdolliseen asiakastyytyväisyyteen.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimies työskentelee erilaisissa majoitus- ja ravitsemisliikkeissä, kuten hotelleissa, ravintoloissa, julkisen sektorin ravitsemispalveluissa, kahviloissa, pikaruokaravintoloissa, liikenneasemien ravintoloissa sekä matkustajalaivojen ravintoloissa ja rahtilaivoissa. Hän voi toimia myös itsenäisenä majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjänä.

Tarjoamme sinulle vahvaa tukea osaamisesi kehittämiseen. Meillä on viihtyisä opiskeluympäristö, jossa pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa. Monipuoliset ja mielenkiintoiset opetusmenetelmät takaavat, että opit soveltamaan oppimaasi heti käytäntöön.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimies työskentelee sitoutuneesti, vastuullisesti, oma-aloitteisesti ja luottamuksellisesti. Hyvällä esimiehellä on vahva ja monipuolinen ammatillinen osaaminen ja hän on innostunut esimiestyöstä. Muita tärkeitä asioita alan tehtävissä toimiessa ovat: 

  • asiakaslähtöisyys
  • kokonaisuuden hallinta
  • hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot

Majoitus- ja ravitsemisalan erikoisammattitutkinto

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (180 osp) tarjoaa esimiestehtävissä jo toimiville tai niihin siirtyville tiedolliset ja taidolliset edellytykset toimia operatiivisena esimiehenä majoitus- ja ravitsemisalan esimiestehtävissä päivittäisten toimintojen ohjaamisessa, esimiestyössä ja asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitamisessa.

Sinua voisi myös kiinnostaa