Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Muistioireisen tai muistisairaan ihmisen tukeminen

Lisä- ja täydennyskoulutus

Tämän päivän sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöt ikääntyneiden palveluissa vaativat monipuolista osaamista. Muistioireisen tai muistisairaan ihmisen tukeminen -koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventää osaamistasi muistioireisten ja muistisairaiden ihmisten kanssa työskentelyssä. Koulutuksessa saat työkaluja muistioireisen ja muistisairaan ihmisen palvelutarpeen kartoittamiseen ja asiakaslähtöisen muistityön suunnitteluun. Koulutuksessa opit, millaista on hyvä vuorovaikutus muistioireisen tai muistisairaan ihmisen ja hänen läheistensä kanssa. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden kehittää työtäsi. Yrityksille ja yhteisöille koulutus tarjoaa mahdollisuuden työyhteisön yhteiseen kehittämiseen ja henkilöstön osaamisen lisäämiseen. Koulutus voidaan räätälöidä yrityksen tai yhteisön tarpeisiin, mikäli samasta työpaikasta tulee vähintään 12 osallistujaa.

Koulutus on tarkoitettu ammattihenkilöille, jotka haluavat kehittää ja syventää osaamistaan ikäihmisten kanssa työskentelyssä. Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto ja kokemusta vanhustyöstä.

Koulutus on osa vanhustyön erikoisammattitutkinnosta ja sen laajuus on 60 osaamispistettä. Jos haluat jatkaa myöhemmin suorittamaan koko vanhustyön erikoisammattitutkinnon, pystyt hyödyntämään muistioireisen tai muistisairaan tukeminen tutkinnon osan. Koulutuksesta saat osatutkintotodistuksen.

Koulutus sisältää 7 opetuspäivää, itsenäistä opiskelua, työssä tapahtuvaa opiskelua ja näytön. Saat henkilökohtaista ohjausta, vertaistukea ja pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa.

Sinua voisi myös kiinnostaa