Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Näin haet koulutukseen

Voit hakea koulutuksiimme monella tavalla.

Valitse tästä sinulle sopivin polku, äläkä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme hakemiseen ja opintojen suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä.


Yhteishaku

Yhteishaku on valtakunnallinen hakumenettely, jonka hakuaika on vuosittain helmi-maaliskuussa ja opiskelijavalinnan tulokset julkaistaan kesäkuussa. Yhteishaussa hakevat pääsääntöisesti peruskoulun ja lukion päättäneet, sekä vailla ammatillista tutkintoa olevat hakijat.

Tutustu ammatillisen koulutuksen yhteishakuun osoitteessa Ulkoinen linkkiOpintopolku.fi


Jatkuva haku

Tredun jatkuvassa haussa voi hakea ammatillisiin perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkintoihin tai Valma-koulutukseen. Jatkuvassa haussa voivat hakea kaikki hakijat - myös hakijat, joilla on jo aiemmin suoritettu ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto. Jatkuva haku mahdollistaa opintojen aloittamisen ympäri vuoden. Haussa on mukana koulutukset, joissa on vapaita opiskelupaikkoja.

Ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin

haku tapahtuu täyttämällä hakulomake tutkinnon esittelysivulla olevan linkin kautta. Voit etsiä koulutuksia erillaisilla hakuehdoilla Hae opiskelemaan -sivun hakukoneella.

Perustutkintoihin

haku jatkuvassa haussa tapahtuu hakujaksoissa, jotka ovat noin kuukauden mittaisia. Hakujakso päättyy Tredun Ohjaus- ja hakupäiviin. Ohjaus- ja hakupäivien tarjonnassa on myös Valma-koulutukseen haku sekä ajankohtaiset, perustutkintoihin perustuvat, tutkinnon osien koulutukset.

Koulutustarjonnan ja ohjeet hakeutumiseen löydät Ohjaus- ja hakupäivien omalta sivulta:
Ohjaus- ja hakupäivät


Hakujakso Ohjaus- ja hakupäivät
Lokakuu 10.9. – 7.10.2020
6.10. – 7.10.2020
Marraskuu 8.10. – 4.11.2020 3. – 4.11.2020
Joulukuu 5.11. – 3.12.2020 2. – 3.12.2020
Tammikuu 4.12.2020 – 13.1.2021 14. – 15.1.2021

Haku jatkaviin ryhmiin on tarkoitettu sinulle, joka haluat suorittaa loppuun aiemmin kesken jääneen ammatillisen perustutkintosi tai sinulle, joka haluat siirtyä opiskelemaan meille toisesta oppilaitoksesta.

Kysy lisää!

TreduNavi hakupalvelu
sähköposti if.erepmat@ukah.udert
puhelin 040 170 5649
33540 Tampere
avoinna ma–pe klo 9–15


Oppisopimus

Oppisopimuksella voidaan opiskella koko tutkinto tai tutkinnon osa toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa. Koulutus voidaan sopia toistaiseksi voimassa olevaan, määräaikaiseen tai viranhaltijan työsuhteeseen. Myös yrittäjä voi opiskella oppisopimuksella.

Koulutus voidaan toteuttaa kokonaan oppisopimusopiskeluna tai voit esimerkiksi siirtyä omaehtoisista opinnoista oppisopimuskoulutukseen löytäessäsi opintojen aikana sopivan työpaikan.

Oppisopimuskoulutusta suunnitellessasi sinua auttaa Tredun oppisopimuspalvelut.

Tredun oppisopimuspalvelut
sähköposti if.erepmat@sumipos.ippo
puhelin 03 5654 7999

avoinna ma, ti, to, pe klo 9-15 ja ke klo 12-15