Näytteenotto ja asiakaspalvelu lähihoitajan työssä
Lisä- ja täydennyskoulutus
Näytteenotto ja asiakaspalvelu lähihoitajan työssä on koulutus, joka tarjoaa mahdollisuuden kehittää osaamista näytteenotossa ja asiakaspalvelutyössä. Koulutus on tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta ja sen laajuus on 15 osaamispistettä. Koulutus koostuu verkko- ja lähiopetuksesta sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Koulutus on tarkoitettu lisä- ja täydennyskoulutukseksi lähi- ja sairaanhoitajille. Koulutus järjestetään yhteistyössä Fimlabin ja Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa. Koulutuksen sisältöjä ovat:
•asiakkaan hyvinvointi näytteenottotilanteissa •lähihoitajan työn suunnittelu näytteenottotilanteissa ja asiakaspalvelussa •vuorovaikutustaidot asiakastyössä •työmenetelmien, -välineiden ja materiaalien käyttö näytteenotossa ja asiakaspalvelussa •asiakkaiden ohjaus •oman työn arviointi ja kehittäminen
Koulutuksesta järjestetään kaikille kiinnostuneille avoin infotilaisuus 24.3.2021 Teamsissa. Jos haluat osallistua infotilaisuuten voit pyytää linkin koulutussuunnittelija Annika Kujanpäältä annika.kujanpaa@tampere.fi.
Voit hakea koulutukseen alla olevan linkin kautta 1.4.-13.5.2021 välisenä aikana.
HUOM! Liitä hakemukselle liitteet. Hakemuksesi käsitellään vasta sitten, kun liitteet on toimitettu.
Liitteitä voi olla esim. tutkintotodistus, opiskelutodistukset, myös keskeytyneistä opinnoista, alaan liittyvä työtodistus ja todistus kielitaidosta.
Lataa liitteet hakemukselle tai lähetä sähköpostin liitteenä osoitteeseen tredu.haku@tampere.fi
Opiskelijavalinta
Koulutus on täydennyskoulutus valmiille lähihoitajille ja sairaanhoitajille.
Koulutus sopii sinulle, jos olet
- kiinnostunut työskentelemään näytteenoton parissa laboratoriossa - olet innostunut opiskelemaan itsenäisesti Avoimen ammattikorkeakoulun opintoja ja pääset mukaan TAMK:n järjestämään lähiopetukseen Tampereella (osallistuminen välttämätöntä) - olet valmis suorittamaan työpaikalla järjestettävän koulutuksen ja näytön Fimlabin osoittamassa paikassa, esimerkiksi Sastamalassa, Parkanossa, Hämeenkyrössä, Akaassa, Valkeakoskella. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pääset paikalle omalla autolla tai saa kyydin, julkista liikennettä hyödyntäen kulkeminen ei ole välttämättä mahdollista, koska työvuorot painottuvat aamuvuoroihin. Aloitus yleensä klo 7.00.
Koulutukseen hakijat haastatellaan. Koulutukseen on rajoitetusti paikkoja.
Toimipiste
Santalahdentien toimipiste
Toteutus
Koulutuksen alustava aikataulu (muutokset mahdollisia)