Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Hoitajan ja vanhuksen kädet

Palliatiivinen hoitotyö

Lisä- ja täydennyskoulutus

Tämän päivän sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöt ikääntyneiden palveluissa vaativat monipuolista osaamista. Palliatiivinen hoitotyö -koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi elämän loppuvaiheessa olevien ihmisten kanssa työskentelyssä. Koulutuksessa opit parantumattomasti sairaan ihmisen kohtaamista ja opit tekemään arvion hänen tilanteestaan. Opit myös suunnittelemaan palliatiivista hoitotyötä ja toteuttamaan palliatiivista hoitoa. Koulutuksessa opitaan myös lääkehoidon toteuttamista ja turvallista toimintaa. Koulutus tarjoaa myös mahdollisuuden kehittää työtäsi.

Yrityksille ja yhteisöille koulutus tarjoaa mahdollisuuden työyhteisön yhteiseen kehittämiseen ja henkilöstön osaamisen lisäämiseen. Koulutus voidaan räätälöidä yrityksen tai yhteisön tarpeisiin, mikäli samasta työpaikasta tulee vähintään 12 osallistujaa.


Koulutus on tarkoitettu ammattihenkilöille, jotka haluavat kehittää ja syventää osaamistaan elämän loppuvaiheessa olevien ihmisten kanssa työskentelyssä elämän loppuvaiheen työympäristöissä sosiaali- ja terveysalalla. Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto ja kokemusta vanhustyöstä.

Koulutus on osa vanhustyön erikoisammattitutkinnosta ja sen laajuus on 60 osaamispistettä. Jos haluat jatkaa myöhemmin suorittamaan koko vanhustyön erikoisammattitutkinnon, pystyt hyödyntämään palliatiivinen hoitotyö tutkinnon osan. Koulutuksesta saat osatutkintotodistuksen.

Koulutus sisältää 7 opetuspäivää, itsenäistä opiskelua ja työssä tapahtuvaa opiskelua. Saat henkilökohtaista ohjausta, vertaistukea ja pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa.

Sinua voisi myös kiinnostaa