Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot

Osatutkinto, ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Sinulle,

joka viihdyt itsenäisessä kädentaitoja vaativassa työssä, olet yhteistyökykyinen ja sinua kiinnostaa työ ravintola-alalla.

Koulutuksessa opit vastaanottamaan ruoka-aineita, ruokia ja elintarvikkeita. Opit kuumentamaan tai valmistamaan ruokia ja lisäkkeitä. Opit toimimaan asiakaspalvelussa sekä ohjaamaan asiakkaita. Opit tuntemaan yleisimmät erityisruokavaliot. Arvioitu opiskeluaika kaksi (2) kuukautta.

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa ravintola-alan perustutkinnosta osatutkinto ja työllistyä ravintola-alan monipuolisiin ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtäviin.

Kokin ammatissa vahvuuksia ovat tarkka makuaisti, kädentaidot, mielikuvitus ja luovuus. Alan työtehtävissä korostuvat myös paineen- ja kiireensietokyky sekä taito työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Muita tärkeitä asioita alalla toimiessa ovat:

  • palvelu- ja myyntihenkisyys
  • joustavuus
  • vastuuntunto
  • omatoimisuus
  • hygieniaosaaminen
  • tieto- ja viestintätekniset taidot
  • taloudellinen ajattelu
  • yrittäjämäinen asenne

Koulutuksen aikana suoritetaan hygieniaosaamispassi, hätäensiapukoulutus ja anniskelupassikoulutus.

Sinua voisi myös kiinnostaa