Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Puuteollisuuden perustutkinto

Tredusta valmistuu puuseppiä! Puusepän koulutuksessa pääset oppimaan arvostetun käsityöläisammatin ja opit tekemään puusta huonekaluja sekä käyttöesineitä. Puu on luonnonmukainen trendikäs materiaali, josta ammattitaidolla valmistetut kestävät tuotteet tuovat hyvää mieltä myös ympäristöarvoja kunnioittaville kansalaisille.

Meillä on ensiluokkaiset koneet ja laitteet, rennot ja asiantuntevat opettajat sekä hyvä tekemisen meininki. Pääset myös suunnittelemaan tehtäviä töitä, käyttäen apunasi AutoCAD ohjelmaa ja
3d suunnittelua.

Koulutuksen jälkeen voit työllistyä monipuolisesti erilaisiin kädentaitoa ja puualan osaamista vaativiin tehtäviin teatterista tehtaisiin tai hyödyntää erinomaista alan tuoteosaamistasi myyntityössä.


Tutkinnon sisältö

Puuteollisuuden perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä).

Puuteollisuuden perustutkinnossa voi erikoistua puurakenne-, puusepän-, puulevy- tai sahateollisuuteen. Tredussa tarjolla on puusepänteollisuuden osaamisala, puuseppä.