Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Opiskelija opiskelee etänä tietokoneen avulla

Pneumatiikka 1

- verkkokurssi

Pneumatiikka 1 -verkkokurssi ei vaadi aiempaa osaamista automaatio- ja sähköalalta ja sopii kaikille alasta kiinnostuneille. Tietokoneen peruskäytön osaaminen on hyvä olla hallussa ennen kurssille osallistumista. Verkkokurssi antaa mahdollisuuden opiskella silloin kun sinulle parhaiten sopii. Sinut perehdytetään kurssin alussa verkko-opiskeluun. Opettaja ohjaa opiskeluasi verkon kautta opetusalustalla sekä sähköpostilla ja näkee opintojesi etenemisen.

Kurssi toteutetaan verkkokurssina. Saat kurssin alussa tunnukset verkko-opintoihin ja sinut perehdytetään opiskeluun verkossa. Tunnukset saatuasi kurssimateriaali ja tehtävät ovat saatavillasi 1kk:n ajan.
Kurssin suunniteltu kesto on 8h.

Voit aloittaa kurssin 2.11.2020 tai 11.1.2021 tai 15.2.2021 tai 15.3.2021 tai 12.4.2021.

Kurssin aloitus Teams -verkkotapaamisella. Ilmoittaudu haluamallesi kurssille Hakeutuminen -kohdan hakulinkin kautta ja lähetämme sinulle kutsun sähköpostilla Teams -verkkotapaamiseen ennen kurssin aloitusta.

Kurssin sisältö

  • Toimilaitteet (lineaariset, pyörivän liikkeen komponentit)
  • Energian tuottaminen (paineilman tuotto, paineilman jakelu)
  • Työventtiilit (suuntaventtiilit, ohjausmenetelmät)
  • Signaalin antolaitteet
  • Signaalin käsittelylaitteet
  • Lisävaatimukset (virtauksen valvonta, pikapoisto, äänen vaimennus, paineesta riippuva valvontajärjestelmä, ajasta riippuva valvontajärjestelmä)

Sinua voisi myös kiinnostaa