Osatutkinto, ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Sinulle,
joka viihdyt itsenäisessä kädentaitoja vaativassa työssä, olet yhteistyökykyinen ja sinua kiinnostaa työ ravintola-alalla.
Koulutuksessa opit palvelemaan asiakkaita, rekisteröimään myyntiä, laskuttamaan ja toimimaan anniskelu-tehtävissä. Opit huolehtimaan asiakkaiden viihtyvyydestä ja palvelukokemuksesta. Opit toteuttamaan noutopöytä, linjasto tai annostarjoilun perusteet. Opit tuntemaan yleisimmät erityisruokavaliot. Arvioitu opiskeluaika viisi (5) kuukautta.
Koulutuksen tavoitteena on suorittaa ravintola-alan perustutkinnosta osatutkinto ja työllistyä ravintola-alan monipuolisiin ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtäviin.
Hyvä asiakaspalvelija on motivoitunut, oma-aloitteinen ja luonteva asiakaspalvelussa. Muita tärkeitä asioita alalla toimiessa ovat:
myynti-, esiintymis- ja yhteistyötaidot
kielitaito
joustavuus
vastuuntunto
hygieniaosaaminen
tieto- ja viestintätekniset taidot
taloudellinen ajattelu
yrittäjämäinen asenne
Koulutuksen aikana suoritetaan hygieniaosaamispassi, hätäensiapukoulutus ja anniskelupassikoulutus.
Päivä-/monimuoto-opinnot muodostuvat lähiopetuksesta ja työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Koulutus alkaa lähiopetuksella oppilaitoksella opetusravintolassa tai kahvilassa (Tredun Kangasalan toimipiste) viitenä päivänä viikossa. Tämän jälkeen pyritään työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen yrityksen viikkotyöajan mukaisesti. Arvioitu opiskeluaika 5 kuukautta.
Koulutuksen aikana voidaan arvioida mahdollisuuksiasi suorittaa koko tutkinto.
Hakeutuminen
- Jatkuva haku, aloitus joustavasti
Oppisopimuskoulutus sopii työssäkäyville ja yrittäjille. Opiskelija sopii oman työnantajansa kanssa mahdollisuudesta aloittaa oppisopimuskoulutus tai hankkii omatoimisesti koulutukseen soveltuvan työpaikan sekä on yhteydessä Tredun oppisopimuspalveluihin.
Alla olevasta linkistä löydät lisätietoa oppisopimuskoulutuksesta