Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Tredun cateringalan opiskelijoita

Asiakaspalvelu ja myynti

Osatutkinto, ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Sinulle,

joka viihdyt itsenäisessä kädentaitoja vaativassa työssä, olet yhteistyökykyinen ja sinua kiinnostaa työ ravintola-alalla.

Koulutuksessa opit palvelemaan asiakkaita, rekisteröimään myyntiä, laskuttamaan ja toimimaan anniskelu-tehtävissä. Opit huolehtimaan asiakkaiden viihtyvyydestä ja palvelukokemuksesta. Opit toteuttamaan noutopöytä, linjasto tai annostarjoilun perusteet. Opit tuntemaan yleisimmät erityisruokavaliot. Arvioitu opiskeluaika viisi (5) kuukautta.

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa ravintola-alan perustutkinnosta osatutkinto ja työllistyä ravintola-alan monipuolisiin ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtäviin.

Hyvä asiakaspalvelija on motivoitunut, oma-aloitteinen ja luonteva asiakaspalvelussa. Muita tärkeitä asioita alalla toimiessa ovat:

  • myynti-, esiintymis- ja yhteistyötaidot
  • kielitaito
  • joustavuus
  • vastuuntunto
  • hygieniaosaaminen
  • tieto- ja viestintätekniset taidot
  • taloudellinen ajattelu
  • yrittäjämäinen asenne

Koulutuksen aikana suoritetaan hygieniaosaamispassi, hätäensiapukoulutus ja anniskelupassikoulutus.

Sinua voisi myös kiinnostaa