Osatutkinto, ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Sinulle,
joka olet kiinnostunut ruuanvalmistuksesta sekä asiakaspalvelusta ja haluat työllistää itsesi lyhyellä koulutuksella. Koulutuksella voit laajentaa nykyistä osaamistasi tai rohkeasti aloittaa työt uudella alalla.
Ravitsemispalveluissa toimiminen -koulutuksessa opit valmistautumaan työvuoroon, huolehtimaan toimitilat käyttökuntoon, valmistamaan aamiais- ja lounasruokia sekä tuotteita myyntiä varten ja pitämään huolta niiden laadusta ja riittävyydestä, palvelemaan asiakkaita, myymään tuotteita ja rekisteröimään myyntiä sekä päättämään työvuoron työtehtävät.
Koulutuksen tavoitteena on suorittaa ravintola-alan perustutkinnosta osatutkinto ja työllistyä ravintola-alan monipuolisiin ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtäviin.
Koulutuksen sisältö - Ruoanvalmistus ja ravitsemusosaaminen - Omavalvonta ja työturvallisuus - Raaka-ainetuntemus - Erityisruokavaliot - Asiakaspalvelu ja kassatyöskentely
Koulutuksen aikana suoritetaan hygieniaosaamispassi ja anniskelupassi.
Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena. Lähiopetuksen lisäksi opintoihin kuuluu käytännön harjoitteita oppilaitoksessa.
Koulutus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työn tai muun
soveltuvan kokemuksen kautta hankitun osaamisen perusteella. Jokaiselle
opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen
kehittämissuunnitelma (HOKS). Arvioitu opiskeluaika on noin 3-4 kuukautta.
Koulutuksen aikana voidaan arvioida mahdollisuuksiasi suorittaa koko tutkinto.
Kysy lisää
Lehtori
Johanna Kyrkkö
puhelin +358408004479
sähköposti if.erepmat@okkryK.annahoJ
Opinto-ohjaaja
Pirjo Räsänen
puhelin 040 779 9016
sähköposti if.erepmat@nenasaR.ojriP
TreduNavi hakupalvelu
sähköposti tredu.haku@tampere.fi puhelin 040 170 5649 sivurakennus Sammonkatu 45 33540 Tampere avoinna ma–pe klo 9–15