Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Hoitajan ja vanhuksen kädet

Saattohoitotyö, kuoleman kohtaaminen ja läheisten tukeminen

Lisä- ja täydennyskoulutus

Tämän päivän sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöt ikääntyneiden palveluissa vaativat monipuolista osaamista. Saattohoitotyö, kuoleman kohtaaminen ja läheisten tukeminen -koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventää osaamistasi saattohoitotyössä. Koulutuksessa opit, kuinka toteuttaa suunnitella ja saattohoitoa, kohdata kuoleva ihminen ja hänen läheisensä ja kuinka toteutat oman vastuualueesi lääkehoitoa. Koulutus tarjoaa myös mahdollisuuden kehittää työtäsi. Yrityksille ja yhteisöille koulutus tarjoaa mahdollisuuden työyhteisön yhteiseen kehittämiseen ja henkilöstön osaamisen lisäämiseen. Koulutus voidaan räätälöidä yrityksen tai yhteisön tarpeisiin, mikäli samasta työpaikasta tulee vähintään 12 osallistujaa.

Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on jo sosiaali- ja terveysalan tutkinto ja kokemusta vanhustyöstä.

Koulutus on osa vanhustyön erikoisammattitutkinnosta ja sen laajuus on 60 osaamispistettä. Jos haluat jatkaa myöhemmin suorittamaan koko vanhustyön erikoisammattitutkinnon, pystyt hyödyntämään jos suoritetun tutkinnon osan. Koulutuksesta saat osatutkintotodistuksen.

Koulutus sisältää 7 opetuspäivää, itsenäistä opiskelua, työssä tapahtuvaa opiskelua ja näytön. Saat henkilökohtaista ohjausta, vertaistukea ja pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa.

Sinua voisi myös kiinnostaa