Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Street Food and Trucks -yrittäjäksi ja/tai huippuosaajaksi

Työvoimakoulutus, ravintola- ja catering-alan osatutkinnot (704422)

Koulutus on tarkoitettu ravintola- ja catering-alan ammatin työtehtäviin suuntautuen. Koulutus on päätoimista opiskelua ja sisältää lähiopetusta (myös iltaisin), etäopetusta, verkossa tapahtuvaa oppimista sekä itsenäisiä tehtäviä ja työpaikalla tapahtuvaa koulutusta. Tavoitteena on antaa osaamista miten toimitaan pikaruokayrittäjänä. Opiskelu suunnitellaan henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti riippuen onko hakijalla alalta työkokemusta tai opintoja taustalla. Koulutuksessa suoritetaan tutkinnon osia.

Koulutuksen tarkoitus on lisätä opiskelijan osaamista ravintola- ja catering-alan työtehtävistä sekä yritystoiminnan aloittamisesta. Koulutuksen suorittanut henkilö voi toimia toisen palveluksessa tai itsenäisenä yrittäjänä. Koulutus sisältää katu- ja pikaruokatuotteiden sekä take away- myynnin palvelumalliin perehtymistä sekä tietoa yrittäjyydestä ja yrittäjänä toimimisesta. Koulutuksen aikana suoritetaan hygieniapassitesti ja perehdytään omavalvontaan.

Koulutuksessa suoritetaan katu- ja pikaruokapalveluiden (10 osp) sekä yritystoiminnan suunnittelu (15 osp) tutkinnon osat.

Koulutus sisältää:

• Pikaruoka (tuotteet, raaka-aineet, valmistusmenetelmät, palvelulupaus)

• Hygienia/omavalvonta

• Take away- myynti

• Tietoa yrittäjyydestä ja yrittäjänä toimimisesta.