Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Suurkeittiön ruokatuotanto

Osatutkinto, ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Sinulle,

joka viihdyt itsenäisessä kädentaitoja vaativassa työssä, olet yhteistyökykyinen ja sinua kiinnostaa työ ravintola-alalla.

Koulutuksessa opit valmistamaan ruokalajeja reseptiikan mukaisesti. Opit laittamaan ruokalajeja tarjolle ja pakkaamaan ruokalajit kuljetusta varten. Opit toimimaan asiakaspalvelussa. Opit käyttämään keittiön koneita ja laitteita. Opit tuntemaan yleisimmät erityisruokavaliot. Arvioitu opiskeluaika viisi (5) kuukautta.

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa ravintola-alan perustutkinnosta osatutkinto ja työllistyä ravintola-alan monipuolisiin ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtäviin.

Kokin ammatissa vahvuuksia ovat tarkka makuaisti, kädentaidot, mielikuvitus ja luovuus. Alan työtehtävissä korostuvat myös paineen- ja kiireensietokyky sekä taito työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Muita tärkeitä asioita alalla toimiessa ovat:

  • palvelu- ja myyntihenkisyys
  • joustavuus
  • vastuuntunto
  • omatoimisuus
  • hygieniaosaaminen
  • tieto- ja viestintätekniset taidot
  • taloudellinen ajattelu
  • yrittäjämäinen asenne
Koulutuksen aikana suoritetaan hygieniaosaamispassi, hätäensiapukoulutus ja anniskelupassikoulutus.


Sinua voisi myös kiinnostaa