Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Taksinkuljettaja ja takseja

Taksinkuljettaja

Tutkinnon osa logistiikan perustutkinnosta

Nautitko asiakaspalvelusta ja liikkuvasta työstä? Haluatko työllistyä nopeasti? Taksinkuljettajia tarvitaan nyt lisää. Tässä voisi olla koulutus juuri sinulle.

Tredu toteuttaa taksinkuljettajakoulutuksen Liuttu Logistiikka Oy:n kanssa keväällä 2022. Koulutuksessa suoritat Taksikuljetukset -tutkinnon osan logistiikan perustutkinnosta.

Koulutuksen jälkeen hallitset taksinkuljettajan keskeiset työtehtävät. Osaat toimia eri asiakasryhmien kanssa erilaisissa palvelu- ja vuorovaikutustilanteissa. Kuljetat taksia asiakasystävällisesti, turvallisesti ja taloudellisesti erilaisissa liikenneympäristöissä ja ajo-olosuhteissa. Vaikutat omalla toiminnallasi positiivisen tuloksen syntymiseen kuljetustehtävän aikana.

Liuttu Logistiikka Oy:n taksit ovat nollapäästöisiä sähkötakseja. Autot ovat ympäristöystävällisiä, hiljaisia ja mukavia ajaa. Tredu on osaltaan mukana kehittämässä taksialaa päästöttömyyteen.

Liuttu Logistiikka Oy

Liuttu Logistiikka Oy on vahvan suomalaisen perheyritystaustan omaava laadukkaiden logistiikkapalveluiden talo, jossa yhdistyvät niin henkilö- kuin tavarakuljetukset. Vuosien aikana hankittu asiakasluottamus ja vahva logistinen osaaminen luovat pohjan liiketoiminnallemme.

Olemme kasvava sekä uudistushaluinen yritys, ja luomme jatkuvasti uusia asiakkaillemme lisäarvoa tuottavia palveluratkaisuja. Kasvumme on mahdollistanut sen, että työllistämme tällä hetkellä lähes sata työntekijää, palveluidemme eri ketjuissa. Liutun toiminnan ohjenuoria ovat asiakaslähtöisyys, joustavuus, täsmällisyys sekä palvelun korkea laatu. Tavoitteenamme on asiakkaidemme odotusten ylittäminen, nyt ja tulevaisuudessa.

Olet aina lämpimästi tervetullut kulkemaan kanssamme!