Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Opiskelija asettelee viinilaseja pöytään

Tarjoilija (at)

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto

Tarjoilija on asiakaspalvelun sekä ruoka- ja juomatuotteiden ammattilainen, jonka tavoitteena on saada asiakkaat viihtymään. Tarjoilija esittelee, suosittelee, myy ja tarjoilee ravintolan ruoka- ja juomatuotteita.

Tarjoilijat työskentelevät erilaisin liikeideoin toimivien ravintoloiden, kahviloiden, pitopalveluiden ja muiden ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.

Ravintola-alan ammattilainen rakastaa asiakaspalvelutyötä! Tarjoilijan työ sopii palveluhaluisille, joustaville ja omatoimisille henkilöille. Ravintola-alan työssä tärkeää on kyky työskennellä nopeasti, muuttuvien työaikojen puitteissa. Muita tärkeitä asioita alalla toimiessa ovat:

  • hyvät vuorovaikutustaidot
  • kielitaito
  • vastuuntuntoa
  • hygieniaosaaminen
  • laatutietoisuus
  • vastuullisuus

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon tavoitteena on syventää ravintola-alan osaamista ja ammattitaitoa. Tutkinnosta voi erikoistua baarin tai ravintolan asiakaspalvelutehtäviin.

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnossa (120 osp) on kaksi osaamisalaa:

  • baarin asiakaspalvelun osaamisala, baarimestari
  • ravintolan asiakaspalvelun osaamisala, tarjoilija.

Sinua voisi myös kiinnostaa