Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Opiskelija seisoo ohjaamassa liikennettä, seis-liikennemerkki kädessä.

Turvallinen drone-lennättäminen

Turvallisen drone-lennättämisen perusteet

Opettelemme riskienhallinnan kautta lennättämään dronea turvallisesti. Kiinnitämme huomion miehittämättömän ilma-aluksen lennättämiskokonaisuuteen. Opettelemme hahmottamaan lennättämiseen liittyvät riskit inhimillisestä, olosuhteiden, tekniikan sekä säännösten näkökulmasta.

Tarkastelemme edellä mainittuja näkökulmia ajallisesti lentotoimintaa lähestyen. Aloitamme ennakkoon tehtävistä ja huomioitavista seikoista, siirtyen sen jälkeen varsinaiseen lentotoimintaan. Lentotoiminnalla tarkoitetaan tässä ennen dronen ilmaan nousua, lennätyksen aikana sekä dronen laskeutumisen jälkeen tapahtuvia toimia.

Koulutuksen tavoitteena on oppia turvallisen lennättämisen tiedolliset ja taidolliset perusteet, jotka mahdollistavat itsenäisen, vastuullisen ja turvallisen lennättämisen harjoittelun. Harjoittelun myötä on turvallista siirtyä soveltamaan RPAS-toimintaa harrastelentotoimintaan sekä lentotyötoimintaan.

Osallistuminen koulutukseemme antaa oivallisen tilaisuuden verkostoitumiseen sekä hyvien ja turvallisten käytänteiden jakamiseen myös koulutuksen jälkeen.

Koulutusten sijainti ja niihin ilmoittautuminen

Kevään 2021 aikana järjestetään yhden ja kahden päivän koulutuksia Kangasalan ja Lempäälän sekä Tampereen Sammonkadun toimipisteissä.

Ilmoittautumislinkki koulutuksiin julkaistaan tällä sivulla kun koulutusten ajankohta varmistuu.

Sinua voisi myös kiinnostaa