Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Tredun turva-alan opiskelija

Työllisty turvallisuusalalle

Työvoimakoulutus, turvallisuusalan perustutkinnon osatutkinto (705570)

Koulutuksen tavoitteena on tuottaa osaavaa työvoimaa turvallisuusalan palvelukseen sekä antaa valmiuksia alan työtehtävissä toimimiseen erilaisissa työskentely-ympäristöissä. Koulutus sopii yli 20-vuotiaille henkilöille, jotka ovat alalle soveltuvia ja motivoituneita ja ovat nuhteettoman taustansa ansiosta esteettömiä saamaan poliisilaitokselta hyväksynnän vartijaksi.

Koulutus sopii henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään turvallisuusalan työtehtävissä. Vartijan tehtävänä on suorittaa vartioimistehtäviä vartioimisalueella. Vartioimistehtävällä tarkoitetaan omaisuuden vartioimista, henkilön koskemattomuuden suojaamista sekä vartioimiskohteeseen tai toimeksiantajaan kohdistuneen rikoksen paljastamista samoin kuin näiden tehtävien valvomista; Erillisen omaisuuden vartiointia, henkilön koskemattomuuden suojaamista tai rikoksen paljastamista koskevaa vartioimistehtävää vartija voi suorittaa myös muualla kuin vartioimisalueella.

Työtehtävät ovat useimmiten itsenäisiä ja niissä korostuu vastuullisuus, yritysturvallisuuden tuntemus ja ongelmanratkaisutaidot. Kysymyksessä on ennen muuta palveluammatti, joka vaatii riittävän suomen ja/tai ruotsin kielen hallinnan ja hyvää fyysistä kuntoa. Tämä koulutus antaa erinomaiset valmiudet nähdä, tutustua ja luoda ura kasvavalla ja monipuolisella turvallisuusalalla. Koulutuksen ensisijainen tavoite on tuottaa tarvittavaa työvoimaa turvallisuusalan yrityksiin.

Koulutus alkaa 28.7.2022.


Koulutuksessa suoritetaan Turvallisuusalan perustutkinnon tutkinnon osat Vartijan ja järjestyksenvalvonnan perustoiminta, Turvallisuusalan palvelutoiminta sekä Uhkatilanteiden hallinta. Opiskelija voi suorittaa turvallisuusalan perustutkinnon loppuun esimerkiksi oppisopimuksella.

Ammatilliset kortit koulutuksen aikana ovat:

• Väliaikaisen vartijan koulutus (40 h)

• Vartijan koulutus (80 h)

• Järjestyksenvalvojan peruskurssi (40 h)

• Kaasusumutinkoulutus (OC) ja teleskooppipatukkakoulutus (TKP)

Sinua voisi myös kiinnostaa