Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Opiskelija istuu vanhemman naisen kanssa ja juttelee ja nauraa

Vanhustyön työhyvinvoinnin koordinointi

Lisä- ja täydennyskoulutus

Tämän päivän sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöt ikääntyneiden palveluissa vaativat monipuolista osaamista. Vanhustyön työhyvinvoinnin koordinointi -koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventää osaamistasi vanhustyössä työskentelevien työhyvinvoinnin teemoissa. Koulutuksessa saat työkaluja työhyvinvoinnin kartoittamiseen, suunnitteluun ja edistämiseen. Koulutuksessa opit, kuinka työhyvinvointia toteutetaan ja suunnitellaan vanhustyössä. Koulutus tarjoaa myös mahdollisuuden kehittää työtäsi. Yrityksille ja yhteisöille koulutus tarjoaa mahdollisuuden työyhteisön yhteiseen kehittämiseen ja henkilöstön osaamisen lisäämiseen. Koulutus voidaan räätälöidä yrityksen tai yhteisön tarpeisiin, mikäli samasta työpaikasta tulee vähintään 12 osallistujaa.

Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on jo sosiaali- ja terveysalan tutkinto ja kokemusta vanhustyöstä.

Koulutus on osa vanhustyön erikoisammattitutkinnosta ja sen laajuus on 30 osaamispistettä. Jos haluat jatkaa myöhemmin suorittamaan koko vanhustyön erikoisammattitutkinnon, pystyt hyödyntämään jo suoritetun tutkinnon osan. Koulutuksesta saat osatutkintotodistuksen.

Koulutus sisältää 4 opetuspäivää, itsenäistä opiskelua, työssä tapahtuvaa opiskelua ja näytön. Saat henkilökohtaista ohjausta, vertaistukea ja pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa.