Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Opiskelija istuu vanhemman naisen kanssa ja juttelee ja nauraa

Vastuuhenkilönä vanhustyössä toimiminen

Lisä- ja täydennyskoulutus

Tämän päivän sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöt ikääntyneiden palveluissa vaativat monipuolista osaamista. Vastuuhenkilönä vanhustyössä -koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventää osaamistasi vastuuhenkilönä toimimisessa ikäihmisten palveluissa. Koulutuksessa saat työkaluja työprosessien sujuvuuden, asiakaslähtöisyyden, taloudellisuuden ja rekrytointitarpeiden arviointiin ja suunnitteluun.
Opit organisoimaan ja kehittämään tiimityötä työyhteisössäsi. Opit myös työyksikön toiminnan organisointia ja koordinointia, esimerkiksi sopimusten mukaista toimintaa ja tiimityön ohjaamista.

Yrityksille ja yhteisöille koulutus tarjoaa mahdollisuuden työyhteisön yhteiseen kehittämiseen ja henkilöstön osaamisen lisäämiseen. Koulutus voidaan räätälöidä yrityksen tai yhteisön tarpeisiin, mikäli samasta työpaikasta tulee vähintään 12 osallistujaa.

Koulutus on tarkoitettu ammattihenkilöille, jotka haluavat kehittää ja syventää osaamistaan ikäihmisten palveluissa työskentelyssä. Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on jo sosiaali- ja terveysalan tutkinto ja kokemusta vanhustyöstä.

Koulutus on osa vanhustyön erikoisammattitutkinnosta ja sen laajuus on 30 osaamispistettä. Jos haluat jatkaa myöhemmin suorittamaan koko vanhustyön erikoisammattitutkinnon, pystyt hyödyntämään suoritetun tutkinnon osan. Koulutuksesta saat osatutkintotodistuksen.

Koulutus sisältää 4 opetuspäivää, itsenäistä opiskelua, työssä tapahtuvaa opiskelua ja näytön. Saat henkilökohtaista ohjausta, vertaistukea ja pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa.