Uraohjauspalvelut

Uraohjauspalvelut

Uraohjauspalvelut tarjoavat henkilökohtaista ohjausta sekä palveluita sinulle sopivan, työllistävän koulutuspolun löytämiseen.  

Uraohjaus
Uraohjaus tarjoaa sinulle tietoa eri koulutusvaihtoehdoista ja henkilökohtaista ohjausta urapolun suunniteluun. Uraohjauksen avulla voit tutustua eri koulutusvaihtoehtoihin, opintojen rahoitukseen, työllistäviin ammatteihin ja niihin johtaviin koulutuspolkuihin. Uraohjaus auttaa sinua löytämään polun kehittämään ammattitaitoasi tai ammatin vaihtoon. Uraohjaus kestää 1-5 tapaamiskertaa.

Uraohjaukseen voi ilmoittautua täyttämällä ilmoittautumislomakkeen
HUOM! Tredun uraohjaus on kesätauolla 24.6.-31.7.2022. Voit ilmoittautua uraohjaukseen myös tänä aikana, uraohjaajamme ottavat sinuun yhteyttä 1.8.2022 alkaen.

Uraohjauspalvelut – tukea ura- ja koulutuspolun suunnitteluun!

Muita uraohjauspalveluita:

 • DialTredu -sivusto tarjoaa sinulle uraohjauspalveluita verkossa.

  Tutustu DialTreduun tarkemmin täällä.

 • Kohti ammatillista koulutusta on työvoimakoulutus, jonka tavoite on löytää juuri sinulle sopiva ammatillinen koulutus.

  Haku 5.9. alkavaan Kohti ammatillista koulutusta -ryhmään on auki nyt!
  Lue lisää Kohti ammatillista koulutusta -työvoimakoulutuksesta täältä.

 • Koulutuskokeilu tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokeilla alalle opiskelua Tredussa. Koulutuskokeilu kestää 5 päivää, ja sitä järjestetään seuraavilla aloilla: kone- ja tuotantotekniikka, puhtaus- ja kiinteistöpalvelut, liiketoiminta, logistiikka, matkailu- ja ravitsemus sekä sosiaali- ja terveysala. Koulutuskokeilun yhteydessä tarjolla on myös uraohjausta jatkokoulutuspolun suunnittelun tueksi.

  Syksy 2022:
  Liiketoiminta-alan koulutuskokeilu viikolla 35 (29.8. – 2.9.2022)

  Lisätietoja:
  Kaisu Paloheimo
  kaisu.paloheimo@tampere.fi
  p. 041 730 3908

  Koulutuskokeiluun voi hakeutua TE-palveluiden kautta.

  Tutustu koulutuskokeiluun tarkemmin TE-palveluiden nettisivuilla.

 • Tredun eri ammattialojen kurkistukset ja Tredusta duuniin -tapahtumat tarjoavat sinulle mahdollisuuden tutustua eri aloihin ja työllistäviin yrityksiin.

  Syksyn tapahtumista lisätietoa lähempänä.