Kesäoppisopimus

Kesäoppisopimuksesta hyötyy sekä työnantaja että työntekijä: opiskelijan opinnot etenevät kesäajalla ja työnantaja saa motivoituneen alaa opiskelevan osaajan.

Opiskelija

Oppisopimuksen avulla voit edistää opintojasi myös kesällä. Jos sinulla on tai olet hakemassa oman alasi kesätyötä, niin kysy oppisopimuksen mahdollisuudesta omaopettajaltasi. Kerro myös työnantajalle toiveestasi.

Työnantajalle maksetaan Tredun perustutkintoa tai sen osaa opiskelevan opiskelijan ohjaamisesta ja arvioinnista vuoden 2022 huhti-elokuussa alkavissa kesäoppisopimuksissa korotettua 200 €/kk koulutuskorvausta koko oppisopimusajalta.

Työnantaja

Palkkaa Tredun opiskelija kesätöihin oppisopimuksella, niin saat koulutuskorvausta opiskelijan ohjauksesta. Parhaimmillaan oppisopimuskoulutus parantaa yrityksen kilpailukykyä alati muuttuvilla työmarkkinoilla sekä sitouttaa työntekijää yritykseen. Oppisopimuskoulutus perustuu sopimukseen opiskelijan, työnantajan ja koulutuksen järjestäjän välillä.

Oppisopimus on määräaikainen työsopimus, jossa työtä on vähintään 25h/vk ja työtehtävät vastaavat opiskeltavaa tutkintoa. Osaaminen hankitaan työpaikalla käytännön työtehtävissä ja sitä täydennetään tarvittaessa oppilaitoksen oppimisympäristöissä.

Koulutustarkastaja kertoo kesäoppisopimuksesta Ohita video

Kysy lisää!

Oppisopimuspalveluiden asiakaspalvelu:

oppi.sopimus@tampere.fi tai puh. 03 5654 7999, avoinna maanantaina ja keskiviikkona klo 12-15.