Tutkinnon osa

3D CAM -ohjelmointi ja CNC-valmistus

Nykyaikaisessa teknologiateollisuudessa on käytössä CNC-ohjattuja koneita, joihin tarvitaan päteviä huippuosaajia, jotka hallitsevat koneiden käytön ja monipuolisen ohjelmoinnin.

Hakuaika
Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimus
Toimipiste
Tampere Hepolamminkatu
Opinnot alkavat
Joustavasti
Hinta
Maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Koulutuksessa opit käyttämään CNC-ohjattuja koneita tehokkaammin ja hyödyntämään Mastercam / WinCam ohjelmistoja sekä ohjelmoimaan Heidenhain tai Fanuc -koodilla. Opetuksessa hyödynnetään nykyaikaisia CNC jyrsimiä ja –sorveja. Pääset kehittymään alan ammattitaitoisten ja kokeneiden opettajien ohjauksessa. Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Tuotantotekniikan ammattitutkinnosta tutkinnon osa 3D CAM -ohjelmointi ja CNC-valmistus.

Koulutuksen sisältö rakentuu 2D/3D CAM -ohjelmoinnista ja CNC-valmistuksesta kahdella erityyppisellä NC-koneella. Opit käyttämään tehokkaasti 2D/3D CAM ohjelmia ja CNC-koneita tarkkojen ja monimuotoisten kappaleiden valmistamiseen käytännön harjoitusten kautta.

Koulutuksen suunniteltu kesto on n. 6 kk, henkilökohtaisen suunnitelman mukaan ja aloittaa voit joustavasti. Opiskelu tapahtuu työn ohessa, lähipäiviä on n. 1-2 pv/kk.

Koulutus soveltuu sinulle

Oppisopimuskoulutus edellyttää alan työpaikkaa. Myös yrittäjä voi kasvattaa osaamistaan oppisopimuksella.

Näin haet

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta.

Ota yhteyttä Tredun alakohtaiseen koulutustarkastajaan ennen ilmoittautumista, yhteystiedot alla.

Täytä ilmoittautumislomake sen jälkeen:
Ilmoittautumislomake oppisopimuskoulutukseen tai
Ilmoittautumislomake yrittäjän oppisopimuskoulutukseen

Kysy lisää