Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto

Erikoiskosmetologi

Hakuaika
Haku on päättynyt!
Kenelle
Lukio tai ammatillinen perustutkinto
Toteutustapa
Monimuoto, Oppisopimus, Verkko-opetus
Toimipiste
Tampere Santalahdentie
Opinnot alkavat
14.8.2023
Hinta
400 €/oppisopimuksella maksuton

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnon ihon erikoishoidon osaamisalan suoritettuasi osaat tehdä asiakkaille ihonhoidon palvelukokonaisuuksia erikoishoitomenetelmillä. Sinulla on monipuoliset kädentaidot ja erikoisosaamista erilaisista työ- ja hoitomenetelmistä. Erikoiskosmetologina osaat palvella asiakkaita yksilöllisesti ja korkeatasoisesti tuotetuntemustasi ja erikoisosaamistasi laajasti hyödyntäen.

Multitalentti ammattilainen?

Osaat luoda yhteistyöverkostoja muiden asiantuntijoiden kanssa, johtaa asiakkuuksia ja tuottaa lisäarvoa asiakkaille kehittämällä palveluja. Erikoiskosmetologina osaat suunnitella, toteuttaa ja johtaa erilaisia projekteja. Osaat huolehtia työ- ja asiakasturvallisuudesta kaikissa tilanteissa ja kehittää työyhteisöään sekä edistää kestävää kehitystä. Osaat arvioida omaa työtäsi, hyödyntää sitä oman työsi kehittämiseksi ja osaksi omaa urasuunnitteluasi.

Erikoiskosmetologina sinulla on hyvät valmiudet toimia/työskennellä yrittäjänä, yrityksen vastuutehtävissä, kouluttajana, myymälävastaavana, esimiehenä ja asiantuntijatehtävissä. Tutkinnon suoritettuasi voit toimia kosmetiikkateollisuudessa tai muodin ja kulttuurin parissa. Voit toimia/työskennellä lähialojen kuten palvelu-, sosiaali-, terveys-, liikunta- ja hyvinvointialojen yrityksissä sekä organisaatioissa.

Opiskelijavalinta

Pääsyvaatimuksena on soveltuva hius- ja/tai kauneudenhoitoalan perustutkinto. Erikoiskosmetologin osaamisalalla soveltuva tutkinto on kosmetologin perustutkinto. Kampaajamestarin osaamisalalla soveltuva tutkinto on kampaajan tai parturi-kampaajan perustutkinto. Kosmetiikkaneuvojan eat:n osaamisalalla soveltuu kosmetiikkaneuvojan perustutkinnon lisäksi myös muut hius- ja/tai kauneudenhoitoalan perustutkinnot.

Osaamisalakohtainen työkokemus katsotaan eduksi.

Opiskelu edellyttää lisäksi riittävää suomenkielen taitoa sekä tietotekniikan perusteiden hallintaa.

Koulutuksessa hankit ammatillisen pätevyyden työtä tekemällä ja opiskellen. Koulutuksen aloittaminen edellyttää, että sinulla on työpaikka tai toimit yrittäjänä.

Koulutusaika

1,5 vuotta

Toteutus

Opiskelu sisältää lähiopetuspäiviä oppilaitoksessa, verkko-opetusta, omassa työssä tapahtuvaa työskentelyä, yksilö- ja ryhmäohjausta sekä tutkintoon liittyviä oppimistehtäviä.

Hinta

Koko tutkinto: 400 € sis.alv.

Laskutamme koko koulutuksen maksun kahdessa erässä. Koulutusmaksua ei palauteta, mikäli opinnot keskeytyvät. Hinta sisältää materiaalin koululla tehtäviin harjoituksiin koko koulutuksen aikana.

Mahdollisuus suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Oppisopimuskoulutus: maksuton

Muuta huomioitavaa

Koulutuksen aloittaminen edellyttää, että sinulla on työpaikka tai toimit yrittäjänä.

Oppisopimuskoulutus

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta.

Täytä ilmoittautumislomake sen jälkeen täällä:
Ilmoittautumislomake oppisopimuskoulutukseen
Ilmoittautumislomake yrittäjän oppisopimuskoulutukseen

Kysy lisää

Tiimivastaava
Tea Keikko
puhelin 041 730 2513
sähköposti tea.keikko@tampere.fi

Opinto-ohjaaja
Meri Tirkkonen
puhelin 040 353 1392
sähköposti meri.tirkkonen@tampere.fi

Oppisopimusasioissa

Koulutustarkastaja
Juha Sormunen
puhelin 040 137 3248
sähköposti juha.sormunen@tampere.fi