Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto

Kampaajamestari

Hakuaika

1.4.2023 - 31.7.2023

Hakuaika
01.04. - 31.07.2023
Kenelle
Lukio tai ammatillinen perustutkinto
Toteutustapa
Monimuoto, Oppisopimus, Verkko-opetus
Toimipiste
Tampere Santalahdentie
Opinnot alkavat
14.08.2023
Hinta
400 €/oppisopimuksella maksuton

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnon hiusten muotoilun osaamisalan suoritettuasi osaat tehdä asiakkaille kampauksen ja ehostuksen palvelukokonaisuuksia vaativilla värjäys-, rakennekäsittely- ja kampaajatekniikoilla. Sinulla on monipuoliset kädentaidot ja erikoisosaamista erilaisista työ- ja hoitomenetelmistä.

Hakuaika 14.8.2023 alkavaan koulutukseen on 1.4.2023 – 31.7.2023.

Alan huippuosaajaksi?

Kampaajamestarina osaat palvella asiakkaita yksilöllisesti ja korkeatasoisesti tuotetuntemustasi ja erikoisosaamistasi laajasti hyödyntäen. Osaat luoda yhteistyöverkostoja muiden asiantuntijoiden kanssa, johtaa asiakkuuksia ja tuottaa lisäarvoa asiakkaille kehittämällä palveluja. Kampaajamestarina osaat suunnitella, toteuttaa ja johtaa erilaisia projekteja. Osaat huolehtia työ- ja asiakasturvallisuudesta kaikissa tilanteissa ja kehittää työyhteisöäsi sekä edistää kestävää kehitystä. Osaat arvioida omaa työtäsi, hyödyntää sitä oman työsi kehittämiseksi ja osaksi omaa urasuunnitteluasi.

Kampaajamestarina sinulla on hyvät valmiudet toimia yrittäjänä, yrityksen vastuutehtävissä, kouluttajana, myymälävastaavana, esimiehenä ja asiantuntijatehtävissä. Tutkinnon suoritettuasi voit työskennellä kosmetiikkateollisuudessa tai muodin ja kulttuurin parissa. Voit myös työskennellä lähialojen kuten palvelu-, sosiaali-, terveys-, liikunta- ja hyvinvointialojen yrityksissä sekä organisaatioissa.

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnon suorittaneella on monipuoliset kädentaidot ja erikoisosaamista erilaisista työ- ja hoitomenetelmistä. Hän osaa palvella asiakkaita yksilöllisesti ja korkeatasoisesti tuotetuntemustaan ja erikoisosaamistaan laajasti hyödyntäen. Tutkinnon suorittanut osaa johtaa asiakkuuksia ja tuottaa lisäarvoa asiakkaille kehittämällä palveluja ja osaa huolehtia työ- ja asiakasturvallisuudesta kaikissa tilanteissa ja kehittää työyhteisöään sekä edistää kestävää kehitystä.

Kampaajamestari osaa tehdä asiakkaille kampauksen ja ehostuksen palvelukokonaisuuksia vaativilla värjäys-, rakennekäsittely- ja kampaajatekniikoilla.

Opiskelijavalinta

Pääsyvaatimuksena on soveltuva hius- ja/tai kauneudenhoitoalan perustutkinto. Erikoiskosmetologin osaamisalalla soveltuva tutkinto on kosmetologin perustutkinto. Kampaajamestarin osaamisalalla soveltuva tutkinto on kampaajan tai parturi-kampaajan perustutkinto. Kosmetiikkaneuvojan eat:n osaamisalalla soveltuu kosmetiikkaneuvojan perustutkinnon lisäksi myös muut hius- ja/tai kauneudenhoitoalan perustutkinnot.

Osaamisalakohtainen työkokemus katsotaan eduksi.

Opiskelu edellyttää lisäksi riittävää suomenkielen taitoa sekä tietotekniikan perusteiden hallintaa.

Koulutuksessa hankit ammatillisen pätevyyden työtä tekemällä ja opiskellen. Koulutuksen aloittaminen edellyttää, että sinulla on työpaikka tai toimit yrittäjänä.

Koulutusaika

1,5 vuotta

Toteutus

Opiskelu sisältää lähiopetuspäiviä oppilaitoksessa, verkko-opetusta, omassa työssä tapahtuvaa työskentelyä, yksilö- ja ryhmäohjausta sekä tutkintoon liittyviä oppimistehtäviä.

Hinta

Koko tutkinto: 400 € sis.alv.

Laskutamme koko koulutuksen maksun kahdessa erässä. Koulutusmaksua ei palauteta, mikäli opinnot keskeytyvät. Hinta sisältää materiaalin koululla tehtäviin harjoituksiin koko koulutuksen aikana.

Mahdollisuus suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Oppisopimuskoulutus: maksuton

Muuta huomioitavaa

Koulutuksen aloittaminen edellyttää, että sinulla on työpaikka tai toimit yrittäjänä.

Kysy lisää

Tuntiopettaja
Minna Syvänniemi

Oppisopimuskoulutus

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan.

Ota yhteyttä Tredun oppisopimuspalveluihin tai alakohtaiseen koulutustarkastajaan ennen ilmoittautumista.

Täytä sen jälkeen ilmoittautumislomake oppisopimukseen.

Koulutustarkastaja
Jaana Virtanen

Tredun oppisopimuspalvelut

sähköposti oppi.sopimus@tampere.fi
puhelin 03 5654 7999
avoinna ma ja ke klo 12-15

Muina aikoina yhteydenottopyynnöt sähköpostilla oppi.sopimus@tampere.fi

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere