Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Kokki tai tarjoilija

Kouluttaudu uuteen ammattiin ja aloita uusi ura!

Tredu - Eezy Henkilöstöpalvelut

Haluamme juuri sinut opiskelemaan!

Lue lisää Eezyn sivuilta ja hae opiskelupaikkaa!
Hakuaika
Jatkuva haku
Toteutustapa
Iltaopetus, Päiväopetus
Toimipiste
Tampere Santalahdentie
Opinnot alkavat
Joustava aloitus
Hinta
Maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Ravintola-alalla on tarjolla paljon työpaikkoja tällä hetkellä! Mitä jos kouluttautuisit uudelle alalle ja saisit samalla apuja työpaikan löytymiseen?

Ravintola-alan koulutus järjestetään yhteistyössä Tredun ja Eezy-henkilöstöpalveluiden kanssa. Koulutuksessa suoritetaan ravintola- ja catering-alan perustutkinto tai tutkinnon osia, riippuen osaamisestasi ja koulutustaustastasi. Sinulle suunnitellaan yksilöllinen opintopolku.

Koulutuksen lähipäivät pidetään Tredu Santalahdentiellä Tampereella ja työssäoppiminen tapahtuu Original Sokos Hotel Ilveksessä. Pääset siis aloittamaan työssäoppimisen heti uudistetussa ikonisessa Ilveksessä ensimmäisten joukossa!

Sinulla on mahdollisuus myös jatkaa opintoja ja suorittaa ravintola- ja catering-alan perustutkinto kokonaisuudessaan. Koulutus on tarjolla toistaiseksi jatkuvalla aloituksella, voit hakea mukaan milloin vain!

Opinnot alkavat sovitusti mahdollisuuksien mukaan. Koulutus toteutetaan hybridimallilla. Tämä tarkoittaa, että opinnot voivat sisältää lähiopetusta (myös iltaisin), etäopetusta, verkossa tapahtuvaa oppimista, itsenäisiä tehtäviä ja työpaikalla tapahtuvaa koulutusta. Lähiopetuksen lisäksi opintoihin sisältyy työpaikalla tapahtuvaa oppimista Eezyn asiakasyrityksissä.

Näin haet

Alkuun pääset ottamalla yhteyttä Eezy-henkilöstöpalveluihin, jonka jälkeen sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelun jälkeen sinut ohjataan hakeutumaan Treduun ja opinnot alkavat.

Kysy lisää

Tredu:
Lehtori
Roosa Haapajoki
puhelin +358408687632
sähköposti roosa.haapajoki@tampere.fi

Eezy Henkilöstöpalvelut:
Koulutuspäällikkö
Hanna Rinne
Puhelin 044 757 7152
sähköposti hanna.rinne@eezy.fi
www.eezy.fi