Lapsen ja nuoren suojelu kasvatus- ja ohjaustyössä

Haluatko lisätä osaamistasi lasten ja nuorten kanssa tehtävässä työssä? Hanki ammatillista etumatkaa ja täydennä osaamistasi Tredussa!

Hakuaika
Ei haussa tällä hetkellä
Toteutustapa
Monimuoto, Oppisopimus
Toimipiste
Tampere Santalahdentie
Hinta
200€/oppisopimuksella maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Koulutus antaa valmiuksia kohdata vaikeissa elämäntilanteissa olevia lapsia, nuoria, heidän läheisiään ja sidosryhmiään.

Lapsen ja nuoren suojelu kasvatus- ja ohjaustyössä on tutkinnon osa kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnosta ja sen laajuus on 50 osaamispistettä.

Tutkinnon osa tarjoaa mahdollisuuden kehittää osaamistasi esimerkiksi seuraavissa teemoissa: lapsuuden ja nuoruuden erityispiirteet, perhe- ja lähisuhdeväkivalta, kiusaamisväkivalta, päiheet, toiminnalliset riippuvuudet ja lastensuojelun työmenetelmät.

Koulutus soveltuu sinulle

Koulutus on täydennyskoulutusta ja soveltuu hyvin sosiaali- terveys,- ja kasvatusalan ammattilaisille. Opiskelu edellyttää työpaikalla oppimista soveltuvassa ympäristössä. Mikäli et tällä hetkellä työskentele käytännön työtehtävissä lasten tai nuorten kasvatuksen ja ohjauksen työympäristössä lasten tai nuorten suojelun tehtävissä, oppilaitos järjestää tarvittaessa siihen soveltuvan oppimisympäristön. Opiskelija osoittaa ammattitaitonsa näytössä käytännön työtehtävissä toimimalla lasten tai nuorten kasvatuksen ja ohjauksen ympäristössä lasten tai nuorten suojelun tehtävissä.

Näin haet

Koulutus ei ole tällä hetkellä haussa.

Oppisopimus

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan omalla työpaikalla. Tällöin opiskelija sopii työnantajansa kanssa oppisopimuskoulutuksen aloittamisesta tai hankkii itse koulutukseen soveltuvan työpaikan. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta.

Ota yhteyttä Tredun alakohtaiseen koulutustarkastajaan (Jaana Virtanen, jaana.p.virtanen@tampere.fi, 050 329 5713) ennen ilmoittautumista.

Täytä ilmoittautumislomake sen jälkeen täällä:
Ilmoittautumislomake oppisopimuskoulutukseen
Ilmoittautumislomake yrittäjän oppisopimuskoulutukseen

Kysy lisää


Koulutuksen sisältö ja toteutus
Lehtori Tuula Tähkä
sähköposti tuula.tahka@tampere.fi
puhelin 050 576 1393

Koulutukseen hakeutuminen
Koulutussuunnittelija Marina Leino
sähköposti marina.leino@tampere.fi
puhelin 040 711 5414

Oppisopimuskoulutus
Koulutustarkastaja Jaana Virtanen
sähköposti jaana.p.virtanen@tampere.fi
puhelin 050 329 5713