Sosiaali- ja terveysalan täydennyskoulutus

Sote-alan täydennyskoulutus yksilöllisesti (nro 710531)

Valmis lähihoitaja, haluatko päivittää osaamistasi ja lisätä työllistymisesi mahdollisuuksia? Hanki ammatillista etumatkaa ja täydennä osaamistasi yksilöllisesti Tredussa!

Hakuaika
Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuoto, Päiväopetus
Toimipiste
Tampere Santalahdentie
Opinnot alkavat
Sovitaan yksilöllisesti
Hinta
Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja kulukorvausta.

Mitä koulutus sisältää?

Koulutus on suunnattu sinulle, joka olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon (lähihoitaja) ja sinulla on tarve päivittää osaamistasi lisätäksesi työllistymisen mahdollisuuksiasi.

Osaamistasi voit päivittää mm.
Lääkehoidossa
Aseptiikassa
Ensiavussa
Hoitotaidoissa
Ergonomiassa

Opiskelu on päätoimista päivä- ja monimuotokoulutusta. Opiskelu tapahtuu lähiopetuksena, etäopetuksena, projekteina, itsenäisinä oppimistehtävinä ja työpaikoilla tapahtuvana koulutuksena. Opetuspäivien määrä vaihtelee sisällön mukaan. Työpaikkaohjaajat ja opettajat ohjaavat sinua tarpeen mukaan.

Lähiopetuspäivät toteutetaan Tampereen seudun ammattiopiston Tredun Santalahdentien toimipisteessä (os. Santalahdentie 10, Tampere). Opetusta voidaan toteuttaa myös Teams-yhteydellä. Opiskelijalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone, jotta opiskelu onnistuu käytännössä.

Näin haet

  1. Sovi TE-palveluiden koulutusasiantuntijan kanssa opintojesi päivittämisestä.
  2. Täytä hakemus TE-palvelujen sivuston kautta. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman tunnistautumista, pitää sinun vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.
  3. Ota yhteyttä Tredun sote-alan opinto-ohjaaja Minna Luoma-Veikkolaan ja sovi tapaaminen opiskelusuunnitelman laatimista varten.
  4. TE-koulutuspalvelut hyväksyy opiskelusuunnitelman.

Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.työmarkkinatori.fi

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, joiden työnhaku on voimassa.

Kysy lisää

Opinto-ohjaaja

Minna Luoma

Pirkanmaan TE-palvelut, koulutusasiantuntija Riitta Viljakainen, puh. 0295 045 538, riitta.viljakainen@te-toimisto.fi