Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

TreduRekry -Toimitilahuoltajaksi, HH-kiinteistöpalvelut Oy:lle oppisopimuksella

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon tai osan siitä suorittanut toimii puhdistuspalvelualalla asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti.

Hae 15.9.2022 mennessä!

oppisopimuskoulutukseen

Hakuaika
15.9.2022 asti
Toteutustapa
Oppisopimus
Toimipiste
Tampere Santalahdentie
Opinnot alkavat
Aloitus joustavasti
Hinta
Maksuton

Mitä koulutus sisältää?

Tredu käynnistää puhtauspalvelualasta kiinnostuneille suunnatun TreduRekry-koulutuksen Tampereella. Koulutus järjestetään yhteistyössä HH-kiinteistöpalvelut Oy:n kanssa. Kyseessä on oppisopimuskoulutus, joten saat opiskella tutkinnon työtä tehden ja olet oikeutettu saamaan palkkaa opintojesi ajalta. Oppisopimuspaikkana on HH-kiinteistöpalvelujen asiakaskiinteistöt.

HH-kiinteistöpalvelut Oy tarjoaa sinulle oppisopimuksen ajalle ja valmistumisen jälkeen:

 • Itsenäistä, liikkuvaa siivoustyötä asuinkiinteistöissä. Työ painottuu pääosin asuinkerrostalojen yleisten tilojen siivoukseen.
 • Työn, jota tehdään pääosin päiväsaikaan ja arkisin. Minimityöaika on 25 tuntia viikossa, mutta työntekijöille tarjotaan mieluiten 37,5 tuntia viikossa. Työaika sovitaan työsuhteen alussa ja jos työntekijällä on tarve muuttaa työssäoloaikaa esimerkiksi perhesyistä, näihin löydetään yleensä yhdessä ratkaisu!
 • Ensimmäisen parin kuukauden ajan harjoittelijan palkan 10,12 euroa per tunti, jonka jälkeen 11,24 euroa per tunti ja valmistumisen jälkeen maksetaan koulutuslisä 2-3%. Työ on pääosin päivätyötä, mutta jos tekee ennen klo. 6:00 aamulla tai iltatöitä, niistä maksetaan TES:in mukainen korvaus.
 • Mahdollisuuden lisäkouluttautumiseen ja uralla etenemiseen.
 • Työauton tai Nyssen matkakortin käytettäväksi työpäivän aikana tapahtuviin siirtymiin.
 • Alennuksen mm. Tampereen uimahalleihin, tiettyihin autokorjaamoihin ja rautakauppoihin.

HH-Kiinteistöpalvelut Oy on luotettava työnantaja, joka on työntekijöidensä puolella. Tulevalle oppisopimuslaiselle nimetään kokenut ohjaaja työpaikalla, joka opastaa työtehtävien parissa ja riittävästä perehdytyksestä huolehditaan. HH-Kiinteistöpalvelut Oy pyrkii toimimaan vastuullisesti esimerkiksi niin, että siivouksessa käytetään pääasiassa kotimaisia tuotteita ja töiden suunnittelussa pyritään minimoimaan liikkuminen autolla niin, että eri kohteiden välillä voi kulkea kävellen, pyörällä tai julkisilla.

Katso alta video, jossa työntekijät kertovat millaista on työskennellä HH-kiinteistöpalvelut O:llä.

HH-kiinteistöpalvelut Oy:n esittelyvideossa työntekijät kertovat millaista on työskennellä tässä yrityksessä. Joustava, yhteisöllinen ja turvallinen työpaikka. Ohita video

Tavoitteena on, että työllistyt opintojesi jälkeen kyseiseen työpaikkaan. Suurin osa opiskelusta on työpaikalla tapahtuvaa käytännönläheistä oppimista. Sinulla on mahdollista vaikuttaa työskentelyaikoihisi ja työtunteihin. Opiskeluun kuuluu myös tietopuolista koulutusta oppilaitoksessa. Lähiopetusta on keskimäärin 2–3 päivää kuukaudessa. Lähiopetuspäivät kuuluvat työaikaan ja niistä maksetaan palkka. Koulutuksen kesto on noin 1,5 vuotta. Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja riippuu muun muassa aiemmasta osaamisesta ja työhistoriasta.

HH-kiinteistöpalveluiden toimitilahuoltajan työtehtäviin kuuluu erilaisten asuin- ja toimitilakiinteistöjen ylläpito- ja perussiivoustehtävät, sekä tilojen pitämistä viihtyisinä, terveellisinä ja turvallisina.

Tärkeitä asioita alalla toimiessa ovat:

 • vastuullisuus ja huolellisuus
 • itsenäisyys ja omatoimisuus
 • järjestelmällisyys ja organisointikyky
 • hyvä fyysinen kunto

Lähiopetuspäivät kuuluvat työaikaan ja niistä maksetaan palkka!

Opiskelujen toteutus

Opiskeluaika on noin 1,5 vuotta henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan.

Koulutus soveltuu sinulle

 • Jos sinulla on kiinnostusta alalle
 • Jos äidinkielesi ei ole suomi, tulee sinulla olla kielitaitotaso A2.1 (linkki)

Näin haet

Oppisopimus

Kun koulutus suoritetaan oppisopimuksella, suurin osa opiskelusta ja oppimisesta tapahtuu opiskelijan työpaikalla, tässä tapauksessa HH-kiinteistöpalvelut Oy:n asiakaskiinteistöissä. Hae tähän koulutukseen lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi Tredun Kirsi Honkaselle osoitteeseen kirsi.honkanen1@tampere.fi, jonka jälkeen Kirsi on sinuun yhteydessä.

Kun sinä ja työnantaja olette tulleet siihen tulokseen, että voit aloittaa tämän rekrytoivan oppisopimuskoulutuksen, ota sen jälkeen yhteyttä Tredun oppisopimuspalvelujen Mikko Heikkiseen (alla yhteystiedot) oppisopimuksen aloittamiseksi.

Täytä ilmoittautumislomake sen jälkeen täällä:
Ilmoittautumislomake oppisopimuskoulutukseen
Oppisopimuskoulutus on maksuton.

Kysy lisää

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu
Projektisuunnittelija, Yritys- ja työnantajapalvelut
Kirsi Honkanen
puhelin 040 356 4123
sähköposti kirsi.honkanen1@tampere.fi

HH-kiinteistöpalvelut Oy
Yksikön päällikkö
Annika Enqvist
puhelin 010 3950 321
sähköposti Annika.Enqvist@hhkp.fi

Oppisopimuskoulutus
Koulutustarkastaja
Mikko Heikkinen
puhelin 040 711 5347
sähköposti Mikko.S.Heikkinen@tampere.fi