Hae
Valikko
a a

Kultainen kaulin -kilpailu yläkouluille

Julkaistu 9.10.2019 9.30

Aika: 8.2.2020 8.30 – 14.30
Paikka: Tredu Kangasalan toimipiste
Finnentie 39, 36200 Kangasala

Tapahtumalaji: Markkinat ja messut, Nuoret
Järjestäjä: Tredun Kangasalan tomipisteen opiskelijat
Yhteystiedot: Elintarvikealan opettaja Kirsi-Marja Kasteenpohja
p. 050 330 2786
kirsi-marja.kasteenpohja(at)tampere.fi

Lehtori Heli Laukka
p. 040 711 5440
heli.laukka(at)tampere.fi


Ilmoittaudu 25.10.2019 mennessä! Lämminhenkinen haasteottelu Sydän-Hämeen yläkouluille ja hyvä tapaamisfoorumi yläkoulujen opettajille.

 

Osallistuminen

Kultainen kaulin -kilpailussa oppilaat kilpailevat yhden pakollisen ja yhden vapaavalintaisen elintarvikkeen valmistuksessa. Kilpailu tapahtuu kolmen hengen joukkueissa, joista kaksi on oppilaita ja yksi opettaja. Opettaja toimii valmentajana eikä osallistu itse kilpailutilanteeseen.

Kilpailuun mahtuu mukaan seitsemän ensimmäiseksi ilmoittanutta joukkuetta, vain yksi joukkue/koulu. Kannattaa ilmoittautua mukaan nopeasti. Suosittelemme valitsemaan joukkueeseenne innokkaita ja innostuneita tulevaisuuden tekijöitä, joilla on tunteen palo ruokamaailmaan.

Kilpailusäännöt ja tarkemmat ohjeet kilpailun kulusta laitetaan kilpailuun ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Verkostoituminen ja alaan tutustuminen

Kultainen kaulin –kilpailun yhteydessä elintarvikealan laadukkaimmat yritykset ja tuotetoimittajat esittelevät esittelypisteillä omia tuotteitaan ja palveluitaan sekä verkostoituvat alan opiskelijoiden, opettajien, messuvieraiden ja muiden yrittäjien kanssa.

Yläkoulun oppilaat saavat mahdollisuuden tavata tulevaisuuden ammattilaisten terävimmin kärjen, sillä Kultainen kaulin -kilpailun kanssa samaan aikaan järjestetään myös ammatillisen koulutuksen Rinkeli Gran Prix -kilpailu. Kilpailussa mitataan toisen asteen oppilaitosten leipuri-kondiittoriopiskelijoiden taitoja kahvileipä- ja konditoriatuotteiden valmistuksessa.

Kilpailutoiminnan lisäksi tapahtumassa järjestetään Euroopan suurin hääkakkunäyttely. Tredun leipuri-kondiittoriopiskelijat valmistavat näyttelyyn yli 60 näyttävää ja kaunista hääkakkua.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan kilpailuun 25.10.2019 mennessä Ulla Piiraiselle:
ulla.piirainen(at)tampere.fi tai p. 050 551 8990.

Aikataulu 8.2.2020:

Klo
8.30 Kokoontuminen Tredun Kangasalan toimipisteen aulassa.
9.3013.30 Kilpailuaika
14.30 Palkintojen jako