Hae
Valikko
a a

Apple Garden -kampusrock 2019

Julkaistu 8.5.2019 8.55

Aika: 17.5.2019 12.00 – 22.00
Paikka: Pikkolan koulun omenapuutarha
Finnentie 40, 36200 Kangasala

Tapahtumalaji: Festivaalit, Lapset, Musiikki ja konsertit, Nuoret
Järjestäjä: Kangasalan Sanomat, Tredu Kangasala, Pikkolan koulu, Kangasalan lukio ja MLL:n Kangasalan yhdistys ry ja muut yhteistyökumppanit

Apple Garden -kampusrock 2019 eli Omppurokki on kolmen koulun yhteistyönä toteuttama keväinen musiikki- ja perhetapahtuma. Omppurokin järjestää Tredu Kangasala, Kangasalan lukio ja Pikkolan koulu yhteistyössä Kangasalan Sanomien ja muiden alueen yritysten kanssa.
Tapahtuman ulkoilmakonsertti huipentuu tuoreen The Voice of Finland voittajan Markus Salon esiintymiseen.

 

Aamupäivän aikana esiintyvät Pikkolan koulun ja lukion bändit. MLL:n Kangasalan yhdistys järjestää sumopainia ja kengurunyrkkeilyä koko päivän ajan klo 12–22. Pikkolan koulun JOPO-luokka järjestää oman toimintansa tukemiseksi pikkurahaa vastaan ohjelmaa lapsiperheiden pienimmille ja koululaisille klo 15–18. Tredu myy Kangasalan toimipisteen leipuri-kondiittoriopiskelijoiden valmistamia festariherkkuja.
Ulkoilmakonsertti alkaa klo 19 ja päättyy klo 22. Konsertissa esiintyvät MKO13, Viihdeorkesteri Capo ja The Voice of Finland -semifinalisti Jhayden Aleo sekä tuore The Voice of Finland -voittaja Markus Salo.
Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on myös savuton, ikärajaton eikä alueella ole anniskeluoikeuksia.