Hae
Valikko
a a

Ohjaan valmennus

Julkaistu 7.3.2018 10.00

Aika: 5.4.2018 13.00 – 16.00
Paikka: Tredun Hepolamminkadun toimipiste

Tapahtumalaji: Koulutukset ja seminaarit
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen
Järjestäjä: Tredu
Yhteystiedot: Tredun työelämäpalvelut

Koulutuspäällikkö Helena Kallio-Lahtinen p. 050 302 3106
helena.kallio-lahtinen@tampere.fi

Projektipäällikkö Erja Luttinen p. 050 597 9208
erja.luttinen@tampere.fiOlet oman ammattialasi taitaja ja haluat jakaa osaamistasi tulevalle ammattiosaajalle. Valmennus antaa perustiedot ohjaajana toimimisesta ja sopii kaikille, jotka ohjaavat opiskelijoita työpaikalla.

KUVA: työpaikkakouluttajan tehtävistä
 

Oppimismahdollisuuksiin panostaminen on työpaikalle kannattavaa ja vahvistaa yritysten ja työpaikkojen vetovoimaa. Ammatillisessa koulutuksessa työpaikkaohjaajien, työyhteisöjen ja opettajien yhteistyö on lähtökohta onnistumiselle.

Työpaikkaohjaajan vastuulla on opiskelijan oppimisen ohjaaminen työpaikan toimintoihin ja ammatin hallintaan työpaikan toiminnan mukaan. Ohjaan -koulutuksessa saat tukea ja työkaluja, kehität omaa osaamistasi ja varmistat onnistuneet työssäoppimisen.

Tutustumme ohjaajan rooliin ja tehtävään. Keskustelemme työpaikkaohjaajan ja opettajan välisestä yhteistyöstä, opiskelijan opintojen suunnittelusta, ohjauksesta ja arvioinnista.

Tutustuminen muihin ohjaajiin ja kokemusten vaihto on koulutuksen parasta antia. Toivomme, että ottaisit mukaasi jonkun älylaitteen – tabletin, älypuhelimen tms.

Lisätietoja esitteestä