Hae
Valikko
a a

Infotilaisuus urheilevalle nuorelle ja hänen taustajoukoilleen

Julkaistu 9.1.2018 14.41

Aika: 15.1.2018 17.30 – 18.30
Paikka: Sammon keskuslukion auditorio

Tapahtumalaji: Info- ja keskustelutilaisuudet, Liikunta ja urheilu, Nuoret
Järjestäjä: Tredu
Yhteystiedot: Urheilukoordinaattori Juha Hämäläinen p. 050 303 0776, juha.hamalainen(at)tampere.fiKun kilpaurheilu on osa elämää, ammattiopintojen ja urheilutavoitteiden yhdistäminen on kauaskantoinen ratkaisu. Hankit ammatin ja parannat jatko opintomahdollisuuksiasi samalla, kun kehität itseäsi urheilijana täysipainoisesti.

Tredu on Olympiakomitean huippu-urheiluverkostoon kuuluva oppilaitos, jossa tuetaan urheilevan opiskelijan pyrkimyksiä kokonaisvaltaisesti. Opetusministeriö on myöntänyt Tredulle erityisen tehtävän urheilijoiden ammatillisen koulutuksen järjestämiseksi.

Hakeutuminen ja opiskelijavalinta

Urheilijaopiskelijaksi voi hakea kaikille Tredun koulutusaloille. Urheilijat opiskelevat ryhmissä, joissa harjoittelua tuetaan joustavilla opetusjärjestelyillä. Urheilija-opintoihin valitut ovat ikäluokkansa kansallista kärkitasoa omassa lajissaan. Urheilulliset tasovaatimukset muodostuvat Suomen Olympiakomitean valtakunnallisen linjauksen mukaan.

Urheilevaa opiskelijaa tuetaan

Urheilun ja opintojen yhdistämisessä auttavat päätoiminen urheilukoordinaattori sekä urheilijoiden ohjaamiseen erikoistuneet opinto-ohjaajat. Ryhmänohjaajilla ja muulla henkilökunnalla on vankka kokemus urheilevien opiskelijoiden tukemisesta. Tärkeimpiä tukimuotoja ovat henkilökohtainen opintosuunnitelma, päivittäistuki opiskelijan arjessa, oppilaitosten organisoima aamuvalmennus työjärjestykseen integroituna, urheiluakatemian tukipalvelut sekä urheilumyönteinen ilmapiiri.

Urheilijoiden ammatillisen koulutuksen ryhmään valittu opiskelija saa samalla Tampereen urheiluakatemian jäsenyyden

Olympiakomitea / Haku urheiluoppilaitoksiin

Lue lisää Urheilijahausta Tredun verkkosivuilta