Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Tredun kansainväliselle toiminnalle myönnettiin Erasmus+ akkreditointi

Julkaistu 13.9.2016 13.57

Opetus- ja kulttuuriministeriön kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön organisaatio CIMO on myöntänyt Tampereen kaupungin ylläpitämälle Tampereen seudun ammattiopisto Tredulle Ammatillisen koulutuksen liikkuvuusperuskirjan (VET Mobility Charter) Erasmus+ -ohjelmassa.

Akkreditoinnin tarkoituksena on kannustaa oppilaitoksia kansainvälistymisen strategiseen suunnitteluun, ja sen tavoitteena on pitkäjänteinen ja laadukas opiskelija- ja henkilöstöliikkuvuuden toteutus. Hakemusten taso oli korkea, sillä hakijoilta edellytettiin pitkäaikaista näyttöä liikkuvuustoimintojen laadukkaasta toteutuksesta sekä voimassaolevaa kansainvälisyysstrategiaa.

Akkreditointia haki 11 koulutuksenjärjestäjää ja se myönnettiin Tampereen kaupungin lisäksi Helsingin kaupungille, Kainuun ammattiopistolle, Länsirannikon koulutus Oy:lle, Luksialle, Savon koulutuskuntayhtymälle sekä Vaasan kaupungille.

Tredun kansainvälisyyspäivän akkreditoinnin julkistamistilaisuudessa 19.9.2016 klo 10.00 - 12.00 ovat paikalla mm. Tampereen kaupungin elinvoimajohtaja Teppo Rantanen, Tredun ammatillisen koulutuksen johtaja Helena Koskinen ja CIMO:n ohjelma-asiantuntija Sari Huttunen. He käsittelevät puheenvuoroissaan muun muassa sitä, miten kansainvälisyyden tulisi näkyä ammatillisessa koulutuksessa, mikä on työelämän näkökulma ammatillisen koulutuksen kansainvälistymiseen ja mitä akkreditointi Erasmus+ -ohjelmassa tarkoittaa.


Lisätietoja

Kansainvälisyysasioiden koordinaattori
Anna-Maija Siirtonen
puhelin +358408004018
sähköposti if.erepmat@nenotriiS.ajiaM-annA