Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Kansainvälisessä "Teknologia, ihminen ja tulevaisuuden työ" -seminaarissa pohditaan digitalisaation vaikutuksia hyvinvointiteknologian koulutuksen kehittämiseen

Julkaistu 6.11.2017 13.02

8.11.2017 klo 8.30 - 16.00 Tampereen ammattikorkeakoulun Kaupin kampuksella järjestettävä "Teknologia, ihminen ja tulevaisuuden työ" (Technology and People in Future Working Life) - seminaari suuntaa katseen tulevaisuuden osaajien koulutukseen ja toimii edelläkävijänä hyvinvointiteknologiaosaamisen kehittämisessä yli koulutusrajojen.

Digitalisaatio ja robotisaatio muuttavat tulevaisuuden työelämää sosiaali -ja terveysalalla. Avainkysymyksiä ovat muun muassa, miten teknologia otetaan osaksi arjen työtä sosiaali- ja terveysalalla niin, että eettisyys ja ihmisen hyvinvointi korostuvat hyvinvointiteknologian kehittämisessä, käyttöönotossa ja tulevaisuuden osaajien koulutuksessa.

Seminaarin järjestäjinä toimivat Tampereen seudun ammattiopisto Tredu ja Tampereen ammattikorkeakoulu TAMK. Mukana on myös yhteistyöverkostoon kuuluvia koulutuksen järjestäjiä japanista, hollannista ja virosta.

Teknologia, ihminen ja tulevaisuuden työ -seminaari on osa Hanako-verkoston ja WellTech Erasmus+-hankkeen toimintaa. Hanoko- verkostossa kehitetään yhteistyötä Suomen ja Japanin välillä. Verkoston yhtenä keskeisenä painopisteenä on hyvinvointiteknologiaan liittyvän koulutuksen ja hoitajien osaamisen kehittäminen. WellTech Erasmus+-hankkeen päätavoitteena on sosiaali- ja terveysalan opettajien osaamisen kehittäminen hyvinvointiteknologian koulutukseen liittyen. Kummassakin hankkeessa toiminta painottuu sosiaali- ja terveysalan lisäksi myös monialaisen yhteistyön kehittämiseen yli sekä tutkintoala- että koulutusasterajojen.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita seminaariin!


Lisätietoja

Lisätietoja Teknologia, ihminen ja tulevaisuuden työ" -seminaarista
Nina Eskola-Salin
puhelin +358505761553
sähköposti if.erepmat@nilaS-aloksE.aniN

Lisätietoja Hanoko- verkostosta
Kansainvälisyysasioiden koordinaattori
Ritva Klaavu
puhelin +358505728707
sähköposti if.erepmat@uvaalk.avtir

Lisätietoja WellTech Erasmus+ -hankkeesta
Anne Patana
puhelin +358400276191
sähköposti if.erepmat@anataP.ennA


Teksti Nina Eskola-Salin