Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Tredu palkittiin menestyksestään Taitaja2017-kilpailussa

Julkaistu 2.11.2017 11.26

Skills Finland palkitsi keskiviikkona valtakunnallisen ammatillisen koulutuksen #kuiei17-seminaarissa Turussa Taitaja2017-kilpailussa menestyneitä koulutuksen järjestäjiä.

 

Tampereen kaupunki (Tampereen seudun ammattiopisto Tredu) sijoittui kolmanneksi yhdellä kullalla, neljällä hopealla, viidellä pronssilla ja kolmella diplomisijalla.

Parhaiten menestynyt koulutuksen järjestäjä on Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä (Pohjois-Karjalan ammattiopisto), jonka opiskelijat saavuttivat yhteensä kolme kultaa, kuusi hopeaa, neljä pronssia ja kaksi diplomisijaa.

Toiselle sijalle tuli Jyväskylän koulutuskuntayhtymä (Jyväskylän ja Jämsän ammattiopistot) saaden viisi kultaa, yhden hopean, neljä pronssia ja kolme diplomisijaa.

Koko Taitaja2017-kilpailun parhaat pisteet saavutti turvallisuusalan opiskelija Tommi Raittila Stadin ammattiopistosta 560 pisteellä. Onnittelut kaikille!

Taitaja-tapahtuma on vuosittainen ammattitaidon SM-kilpailu ja ammatillisen koulutuksen suurtapahtuma. Nelipäiväinen tapahtuma koostuu eri lajien SM-ammattitaitokilpailuista, yläkoululaisten Taitaja9-kädentaitokilpailusta ja erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ammattitaitokilpailusta.

Keväällä 2018 Taitaja-tapahtuma järjestetään Tampereella. Mestaruuksia ratkotaan yli neljässäkymmenessä lajissa ja kilpailijoita on mukana yli neljäsataa. Vierailijoita tapahtumaan odotetaan noin 50 000. Avajaisia vietetään maanantaina 14.5. ja kilpailupäivät ovat 15.-17.5.2018. Kilpailujen lisäksi tarjolla on seminaareja, ammattitori ja muuta oheisohjelmaa. Pääasiallisena tapahtumapaikkana on Tampereen Messu- ja Urheilukeskus. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, Ammattiopisto Tavastia, Sasky Koulutuskuntayhtymä, Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto, Kiipulan ammattiopisto ja Ahlman.


Lisätietoja

Taitaja2018 Kilpailupäällikkö
Katja Aaltonen
puhelin 040 726 5209
sähköposti if.erepmat@nenotlaA.ajtaK


Teksti Minna Alanko-Pirinen

Kuvat Jarmo Linkosaari