Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Tredu menestyi parhaana oppilaitoksena Taitaja2018-kilpailussa

Julkaistu 14.11.2018 8.44

Tredu palkittiin parhaiten menestyneenä oppilaitoksena Taitaja 2018-kilpailussa. Palkinto jaettiin ammatillisen koulutuksen seminaarissa Lappeenrannassa tiistaina 13.11.

Palkitsemistilaisuudessa palkitut oppilaitosten edustajat Lappeenrannassa.
 

Tredu saavutti toukokuussa järjestetyssä Taitaja2018-kilpailuissa yhteensä 14 mitalia, joista viisi oli kultaa, viisi hopeaa ja neljä pronssia. Mitalisijojen lisäksi Tredun opiskelijat saivat yhteensä neljä Medallion for Excellence -kunniamainintaa, jotka jaetaan tunnustuksena keskiarvoa paremmasta suorituksesta lajissa.

Toiseksi vertailussa sijoittui Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria ja kolmanneksi Turun ammatti-insituutti.

Tampereen Taitaja2018-kilpailun kilpailupäällikkö Katja Aaltonen kiitti Tredun henkilöstöä ja opiskelijoita upeista tuloksista.

– Meillä on osaava, taitava henkilöstö sekä useita nuoria, jotka arvostavat opetusta ja ammattitaitoa. Myös moni nuori, jolla on ollut hetkittäisiä suvantoja, on löytänyt esimerkiksi kilpailutoiminnasta pontta opintoihin.

Oppilaitokset pisteytetään CIS-pistelaskujärjestelmän avulla, joka arvottaa koulutuksen järjestäjät opiskelijoiden saavuttamien kulta-, hopea- ja pronssimitalimäärien perusteella. Lisäksi tulokseen vaikuttaa kunniamainintojen määrä. Tredun yhteislaskettu pistemäärä oli 47. Riveria sai vertailussa yhteispisteet 42 ja Turun ammatti-instituutti 32 pistettä.

Tilaisuudessa palkittiin kolme parhaiten menestynyttä koulutuksen järjestäjää. Lisäksi palkittiin kilpailun parhaan pistemäärän saanut kilpailija ja hänen koulutuksen järjestäjänsä.


Lisätietoja

Kilpailujohtaja
Kyösti Lehtonen
puhelin +358505114007
sähköposti if.erepmat@nenotheL.itsoyK


Teksti Nette Tuominen