Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Tredun opiskelijoille 5 stipendiä C.V. Åkerlundin säätiöltä

Julkaistu 29.5.2018 15.24

C.V. Åkerlundin säätiö jakaa vuosittain Pirkanmaalla merkittäviä stipendejä media-alan lahjakkaille opiskelijoille, jotka opiskelevat Tampereen yliopistossa, Tampereen teknilliseen yliopistossa, Tampereen ammattikorkeakoulussa tai Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa. Säätiön hallituksen kokouksessa 25.5.2018 päätettiin myöntää viidelle Tredun opiskelijalle stipendit:

1. Mikael Maffei on toiminut useissa projektitöissä vastuullisesti ja taitavasti. Mikaelilla oli mm. Leko-esittelyvideon teossa merkittävä rooli.

2. Kaisa Heiskanen on ammattimaisella asenteella ottanut haltuunsa painamisen ja jälkikäsittelyn eri tehtävät, niin opinnoissaan kuin myös opintoihin liittyvissä työelämäjaksoissa. Kaisa hakee aktiivisesti tietoa ja kehittää omaa osaamistaan laaja-alaisesti. Kaisa voitti painotekniikan lajissa hopeaa Taitaja 2017 -kilpailussa sekä osallistui vastaavaan kilpailuun avustajana 2018.

3. Aikuisopiskelijia Henrietta Lehtonen on osoittanut perusteellista paneutumista ja tunnollisuutta painoviestinnän ulkoasuntoteutuksen koulutusohjelman opiskelussa. Henrietan perusteellinen perehtyminen valokuvaukseen, kuvankäsittelyyn, taittamiseen on tuottanut hänelle jo opiskelun aikana erityisen hyvät valmiudet niin webbi- kuin printtimedian töiden suunnittelussa sekä toteutuksessa.

Henrietta Lehtonen teki työssäoppimisjaksolla näyttönä Catherine Valin näyttelyesitteen Hiekan taidemuseolle kiitettävin arvosanoin. Työhön sisältyi sisällön analysointi, valokuvaus, kuvankäsittely, sekä graafinen suunnittelu ja toteutus.

4. Jonna Järvinen työskentelee asiakasta kuunnellen, ideoita esittäen ja työt loppuun asti viimeistellen. Hän soveltaa oppimaansa nopeasti töihinsä. Hänellä on teknistä taitoa sekä silmää sommitteluun ja värien valintaan.

5. Rasmus Korhonen on ollut koko opiskeluaikansa sitoutunut ammattinsa opiskeluun ja suhtautunut ammattimaisesti kaikkiin tehtäviin. Rasmus on toiminut valtavalla panoksella erityisesti Taitaja 2018 -tapahtuman viestintä- ja markkinointimateriaalien tuottamisessa omatoimisesti ja itsenäisesti taitajatoimiston täysivaltaisena jäsenenä. Tehtävässään hän on osoittanut olevansa paineensietokykyinen ammattilainen vaihtuvissa tilanteissa ja tehnyt ammattimaista jälkeä niin verkko- kuin painotuotemateriaaleihin.


Lisätietoja

Koulutuspäällikkö
Ari Holsti
puhelin 050 441 8812
sähköposti if.erepmat@itsloh.ira


Teksti Sanna Juvonen