Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Lakon vaikutukset Tredun toimipisteiden ateria- ja puhtauspalveluihin 22.–23.10.

Julkaistu 18.10.2018 13.22

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL järjestää lakon maan hallituksen kaavailuja vastaan ensi viikon maanantaina 22.10 ja tiistaina 23.10. Lakko vaikuttaa esimerkiksi koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien ruokahuollon järjestämiseen

Lakon aikana osassa Tredun toimipisteissä ei ole paikalla ruokahuollon henkilökuntaa, minkä vuoksi osa oppilaitosten ruokaloista ei palvele ruokailijoita normaalisti.

Toimipisteillä pyritään siihen, että ruokaloissa on rullakoissa tarjolla huoneenlämmössä säilyvää ruokaa. Tampereen Voimia liikelaitos järjestää kaikkiin oman tuotannon toimipisteisiin henkilöstöä jakamaan paikalle tuodut valmiit ruuat. Erityisruokavalioiden tarjoamista ei voida taata. Lämpimässä säilyvien omien eväiden mukaan ottaminen on suositeltavaa.

Omien eväiden täydennykseksi on tarjolla mehukeittoa tai mehua, hedelmiä ja leipää. Tarjonta voi vaihdella toimipaikoittain ja siihen voi tulla muutoksia. Seuraa Tampereen kaupungin tiedotusta aiheesta.

Lakko ei vaikuta Tredun Sammonkadun, Mediapoliksen, Nokian Kivimiehenkadun, Metsätien, Pirkkalan, Kangasalan, Oriveden, Lempäälän ja Virtain toimipisteisiin.

Kouluissa pyritään varmistamaan puhtauden perustaso.

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL on osa SAK:ta. Maanlaajuisesti työtaistelutoimi koskee siivous-, kiinteistöhuolto- ja ruokapalvelualoja sekä liikunta-, urheilu- ja kulttuuripalveluita.

Tiedotetta päivitetty 19.10. klo 13.49. Lisätty Nokian Kivimiehenkadun toimipiste listaan.
Tiedotetta päivitetty 22.10. klo 10.22 Lisätty Tampereen Voimian henkilöstön ruuan jakaminen toimipisteissä.


Lisätietoja

Asiakkuuspäällikkö
Tiina Tamiola
puhelin 040 719 3998
sähköposti if.erepmat@aloimat.aniit

Viestintäsuunnittelija
Matliisa Lehtinen
puhelin 040 806 2583
sähköposti if.erepmat@nenitheL.asiiltaM


Teksti Nette Tuominen