Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Tredu luopuu yhteishakuun perustuvasta koulutustoiminnasta Ikaalisissa

Julkaistu 16.5.2018 18.23

Elinvoima- ja osaamislautakunta päätti 16.5.2018, että Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Ikaalisten toimipisteen toiminta ja yhteishakuun perustuvan sosiaali- ja terveysalan perustutkintokoulutuksen järjestäminen Ikaalisten toimipisteessä päättyy 1.8.2018 alkaen. Tredun Ikaalisten toimipisteen nykyiset opiskelijat jatkavat Tredun järjestämässä sosiaali- ja terveysalan perustutkintokoulutuksessa muissa toimipisteissä.

Kevään 2018 yhteishaussa Tredun Ikaalisten toimipisteeseen sosiaali- ja terveysalan perustutkintokoulutukseen valituksi tulevat uudet opiskelijat siirtyvät SASKY koulutuskuntayhtymän opiskelijoiksi 1.8.2018 alkaen. Tredu jatkaa koulutuksellista ja muuta tiivistä yhteistyötä Ikaalisten kaupungin ja sen lähialueen työelämän kanssa kuten tähänkin asti.

Tampereen seudun ammattiopisto on toiminut Ikaalisissa vuokralla SASKY koulutuskuntayhtymän omistamissa tiloissa, joista koulutuskuntayhtymä luopuu kesäkuun alussa. Koulutuskuntayhtymän opetushenkilöstö on myös osittain antanut yhteisten tutkinnon osien opetusta Tredun Ikaalisten toimipisteen opiskelijoille. Tämä on vaatinut paljon suunnittelutyötä, jota on tarkoituksenmukaista keventää sopimalla työnjaosta yhteishaun osalta. Myös koulutuspalvelujen tuottamisen kustannustehokkuus paranee. Toimenpiteellä haetaan alueellista työnjakoa SASKY koulutuskuntayhtymän kanssa.

Tredun Ikaalisten toimipisteen nykyiset yhteishaun aloituspaikat kohdennetaan Tredussa uudelleen ja SASKY koulutuskuntayhtymä aloittaa yhteishakuun perustuvan sosiaali- ja terveysalan perustutkintokoulutuksen Ikaalisissa.

Kevään 2018 yhteishaussa valituiksi tulevat opiskelijat siirtyvät SASKY koulutuskuntayhtymän opiskelijoiksi elokuussa 2018. Opiskelijoille ja huoltajille tiedotetaan koulutuksen järjestäjän muutoksesta valintakirjeen mukana.

Ikaalisten toimipisteen nykyiset opiskelijat jatkavat opintoja Tredussa. Heidän kanssaan käydään yksilölliset neuvottelut opintojen suorittamisesta. Nykyisille opiskelijoille ja huoltajille järjestetään infotilaisuus toukokuussa 2018.


Lisätietoja

Johtaja, ammatillinen koulutus
Outi Kallioinen
puhelin 044 423 5473
sähköposti if.erepmat@nenioillaK.ituO


Teksti Johanna Toivanen