Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Tredussa järjestettiin hyvinvointiteknologiatreffit

Julkaistu 4.4.2018 8.29

Tredun Santalahdentien toimipisteessä järjestettiin maanantaina 26.3. hyvinvointiteknologiatreffit, jossa opiskelijat, opettajat ja hyvinvointiteknologiayritysten edustajat pääsivät yhdessä keskustelemaan ajankohtaisesta aiheesta. Treffit olivat osa hyvinvointiteknologiakoulutuksen ja siihen liittyvän yritysyhteistyön laajempaa kehittämistä.

Väkeä hyvinvointiteknologiatreffeiltä
 

Hyvinvointiteknologiayritysten edustajat pitivät esitykset, joiden myötä opiskelijat saivat kattavan kuvan hyvinvointiteknologian mahdollisuuksista hoitotyössä. Esittelyssä oli muun muassa kansansairauksien hoitoon tarkoitettuja ratkaisuja, iloa ja elämyksiä tarjoavia tuotteita sekä digitaalisia palvelukokonaisuuksia. Lopuksi osallistujilla oli mahdollisuus tutustua yritysten tarjoamiin ratkaisuihin ja kokeilla niitä yritysten ständeillä.

Sekä yritysten että oppilaitoksen edustajat kokivat yhteistyön tärkeäksi, jotta tulevilla lähihoitajilla olisi riittävästi tietotaitoa hyödyntää hyvinvointiteknologiaa ja sen tuomia mahdollisuuksia eri asiakasryhmien hyvinvoinnin parantamiseksi. Myös tutustuminen Koti-oppimisympäristöön vahvisti yritysten edustajien näkemystä yhteistyön kehittämisen tarpeellisuudesta.

Treffikansaa Tredun Helmen Satamaan kokoontui päivän aikana lähes kaksi sataaa. Yhteistyöyrityksistä treffeillä mukana oli Aikakone, Evondos Oy, Fluente Kumppanit Oy, Glucostratus Oy, Kajo Apuvälineet Oy, TamErgo Oy, VideoVisit, Viria Securi Oy, Vivago Oy. Lisäksi mukana oli hyvinvointiteknologia-asiantuntijoita ja toimijoita mm. Tampereen kaupungilta sekä digiohjelmasta ja opiskelijoita ja opettajia Santalahdentien toimipisteestä.

Treffien onnistuminen vahvisti toivetta hyvästä toimivasta suhteesta, joka jatkuu ja syvenee entisestään. Aikoja uusintatapaamisiin sovittiin useita.


Lisätietoja

Lehtori
Nina Eskola-Salin
puhelin +358505761553
sähköposti if.erepmat@nilaS-aloksE.aniN