Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Tredu mukana Matkalla Työhön -tapahtumassa 6.9.2018

Julkaistu 4.9.2018 11.05

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on mukana torstaina 6.9.2018 järjestettävässä Matkalla työhön – avointen ovien Pirkanmaa –tapahtumassa. Pirkanmaan Ely-keskuksen koordinoima tapahtumapäivä tukee työnhakua, uraverkostoitumista ja osaamisen kehittymistä.

Matkalla työhön - avointen ovien pirkanmaa 6.9.2018
 

Tredu on mukana kolmen toimipisteen voimin: koulutustarjontaan, opiskeluun, oppisopimuskoulutukseen ja tredulaisten tekemisen meininkiin voi tutustua Sammonkadun, Oriveden ja Pallotien toimipisteissä. Tapahtuma on suunnattu kaikille työtä ja koulutusta tarvitseville.

Sammonkadulla Tampereella:
Ovet ovat avoinna klo 9-12. Tredun koulutustarjonta esittäytyy ala-aulassa. Saat tietoa lisäksi infotilaisuuksissa auditoriossa klo 10 ja klo 11 erilaisista koulutusmahdollisuuksista, joita Tredu sinulle tarjoaa. Myös TE -toimisto, Suomen Luontaistuote ja AAA-palvelut esittelevät toimintaansa oppilaitoksen aulassa.

Orivedellä:
Oriveden toimipisteeseen voi tutustua koko päivän klo 9-16.30. Avoimissa ovissa pääsee tutustumaan muun muassa liiketoiminnan, autoalan, sosiaali- ja terveysalan sekä logistiikka-alan opintoihin.

Pallotiellä Ylöjärvellä:
Työpajojen ja luokkien ovet ovat avoinna klo 9-12. Koulutusalat esittäytyvät ja vieraat pääsevät tutustumaan työpajoihin ja tarjolla oleviin koulutuksiin. Esimerkiksi metsäalalla voi kokeilla metsäkonesimulaattoria. Tutor-opiskelijamme opastavat kiertokäyntejä työpajoihin.

Lisätietoa tapahtumasta

Ulkoinen linkkiMatkalla työhön -tapahtumasivu


Lisätietoja

Yhteyshenkilö Tredussa
Asiakkuusjohtaja
Pirjo Järvinen
puhelin 050 555 5526
sähköposti if.erepmat@nenivraJ.A.ojriP


Teksti Sanna Juvonen

Kuvat Matkalla työhön -tapahtuma