Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Työllisyysviikkoa vietetään 24.–28.9.

Julkaistu 21.9.2018 8.21

Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut järjestää ensi viikolla tapahtumasarjan, jonka teemana on työ ja työllistyminen. Laaja ohjelma pitää sisällään verkostoitumista, infoja, palveluihin ja työnantajiin tutustumista ja neuvontaa.

Työllisyysviikon tapahtumat järjestetään Finlaysonin TalentSpace -tilassa 24.–28.9. Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Esillä ovat erityisesti työn tekemisen uudet muodot ja perinteisen työnhaun muuttuminen. Luvassa on monipuolinen kattaus.

- Työllisyysviikolla on panostettu tänä vuonna erityisesti oman osaamisen tunnistamiseen sekä mahdollisten piilotyöpaikkojen hahmottamiseen. Perinteinen työnhaku on murroksessa ja työn tekemisen tavat muuttuvat koko ajan. Halusimme ottaa tämän huomioon ja tarjota työnhakijoille välineitä nykyaikaiseen työnhakuun ja työllistymiseen, kertoo tapahtumakoordinaattori Eerika Lehtinen työllisyyspalveluista.

Jokaisella päivällä on oma teemansa. Maanantaina 24.9. esitellään työllistymisen uusia tapoja kuten kevytyrittäjyyttä ja itsensä työllistämistä. Tiistaina 25.9. pohditaan oman osaamisen tunnistamista ja piilo-osaamista. Keskiviikkona 26.9. vastataan kysymykseen siitä, mitä työnhakijan kannattaa ottaa huomioon rekrytoinneissa. Torstain 27.9. teemana on avoimet ovet ja perjantaina 28.9. vietetään työnantajapäivää.

Toimintaa on myös Tredun Santalahdentien kampuksella keskiviikkona ja torstaina. Työllisyyspalveluiden Duunibussi on pysäköity Keskustorille.

Ulkoinen linkkiTyöllisyysviikon ohjelma