Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Outi Kallioinen valittiin Tredun johtoon

Julkaistu 14.2.2018 14.13

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun johtajan virkaan on valittu kasvatustieteen tohtori Outi Kallioinen. Hän aloittaa tehtävässä 5.maaliskuuta 2018.

Outi Kallioinen on toiminut Lahden ammattikorkeakoulun toimitusjohtaja-rehtorina ja kehitysjohtajana lähes 6 vuotta ja sitä ennen Laurea-ammattikorkeakoulu Oy:n kehittämisjohtajana lähes 7 vuotta. Hänellä on monipuolista johtamiskokemusta yleis-, muutos- ja kehittämisjohtamisesta, vankka ammatillisen koulutuksen tuntemus sekä johtamis- ja opettamiskokemusta. Hänellä on myös laajasti kokemusta luottamus- ja asiantuntijatehtävistä sekä strategisesta sidosryhmäyhteistyöstä.

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen ammatillisen koulutuksen palveluryhmän johtajan virkaan haki kahden hakukierroksen aikana määräaikaan mennessä 30 henkilöä, joista 22 täytti kelpoisuusehdot. Viran kelpoisuusehtoina on ylempi korkeakoulututkinto, johtamiskokemus ja rehtorin kelpoisuus. Haastatteluun kutsuttiin 8 hakijaa. Kokonaisarvioinnin perusteella Kallioinen katsottiin soveltuvimmaksi johtajan tehtävään. Valintaprosessiin sisältyi myös soveltuvuusarviointi.

- Olen erittäin innostunut uudesta tehtävästäni ja odotan kovasti uusiin haasteisiin tarttumista yhdessä työyhteisön kanssa. Ammatillinen koulutus on suuressa muutoksessa, mutta uskon että tulemme onnistumaan tulevaisuuden haasteisiin vastaamisessa, toteaa Kallioinen.

Johtajan tehtävänä on johtaa Tampereen seudun ammattiopiston toiminnan kokonaisuutta, vastata toiminnan kokonaistuloksellisuudesta, strategisen johtamisen prosessista sekä strategian toimeenpanosta ja strategisesta sidosryhmäyhteistyöstä. Johtajan odotetaan olevan ihmisläheinen ja innostava ja kykeneväinen aktiivisesti kehittämään ja uudistamaan toimintaa paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti yhteistyössä kuntien, elinkeinoelämän ja kolmannen sektorin kanssa. Johtajan tehtävänä on myös alkaa uudistaa Tredun toimintamallia ja organisointia ja kehittää toimintaa aiemmin tehtyjen selvitysten pohjalta. Uusi toimintamalli on suunniteltu otettavaksi käyttöön lukuvuonna 2018 - 2019.


Lisätietoja

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtaja
Teppo Rantanen
puhelin +358 400 235 442
sähköposti if.erepmat@nenatnaR.oppeT

Johtaja, ammatillinen koulutus
Outi Kallioinen
puhelin 044 423 5473
sähköposti if.erepmat@nenioillaK.ituO


Teksti Jaana Raukola