Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Pala Kakkua -reseptikirjan julkaisutilaisuus

Julkaistu 25.11.2019 12.46

Tredun Kangasalan toimipisteessä on koottu opiskelijoiden parhaat ja ihanimmat reseptit kirjaksi. Intohimo ja rakkaus ammattia kohtaan sai viiden leipuri-kondiittoriopiskelijan luovuuden lentoon ja yhteistyön tuloksena syntyi Pala kakkua -reseptikirja.

Kirjassa esitellään aluksi tärkeimmät työvälineet, joita jokaisen kakkuleipurin keittiöstä olisi hyvä löytyä. Sen jälkeen kerrotaan kakkujen teossa huomioitavia seikkoja ja vinkkejä sekä käsittelyohjeita erilaisille raaka-aineille. Kirja jatkaa luontevasti erilaisiin kakkupohjiin ja kakuissa käytettäviin täytteisiin ja kuorrutteisiin. Näin hieman kokemattomampikin leipuri pääsee helpommin alkuun. Alun teoriaosuuden jälkeen onkin itse asian vuoro, eli toinen toistaan ihanampia reseptejä monenlaisiin tilaisuuksiin ja juhliin.

Kaikki kirjassa olevat tuotteet ja reseptit ovat opiskelijoiden Sanni Salokeron, Jenna Myllärin, Venla Erikssonin, Athitiya Kauhaniemen ja Senja Kiintosen itse kehittämiä. Kirjassa on myös nähtävissä ammatillista kehitystä opintopolun varrelta. Kirjan teossa suurena apuna on ollut kondiittori- ja leipurimestari Reijo Heinonen.

Pala kakkua -reseptikirja on ostettavissa hintaan 20 €/kpl lehtori Reijo Heinoselta p. 040 711 5389 tai Tredun Kangasalan toimipisteen myymälästä:

Kahvila-myymälä Saareke
Finnentie 39, Kangasala
36200 Kangasala
avoinna koulupäivisin ma-pe klo 8-16.30

Tervetuloa Pala kakkua -reseptikirjan julkaisutilaisuuteen

Pala kakkua -reseptikijan julkaisutilaisuus pidetään Tredun Kangasalan toimipisteessä keskiviikkona 27.11.2019 klo 13.00–14.30.

Tredu, Kangasalan toimipiste
Finnentie 39
36200 Kangasala

Luvassa on upeita makuelämyksiä aina tulisesta chilistä kirpeään sitruunaan ja lempeästä suklaasta savuiseen tervaan asti. Makuja löytyy varmasti jokaisen mieleen!


Lisätietoja

Lehtori
Reijo Heinonen
puhelin 040 711 5389
sähköposti if.erepmat@nenonieH.T.ojieR